Tumblr Hesabı Nasıl Silinir? (Resimli Anlatım)

Tumblr Hesabı Nasıl Silinir? (Resimli Anlatım)

267
0
PAYLAŞ

Merhaba arkadaşlar

Tumblr hesabınız varsa ve silmek istiyorsanız, bu işlemin nasıl yapılacağı ile ilgili bilgi ve işlem adımlarını sizlerle paylaşacağız.

  • Öncelikli olarak Tumblr hesabımıza giriş yapalım.

ÖNEMLİ UYARI! Hesabınızı telefondan silemiyorsunuz bilgisayar, notebook ile silme işlemi yapılabiliyor ve Tumblr’da paylaşımlarınızın hepsi kalıcı bir şekilde silinir!!!

  • Hesabınıza giriş yaptıktan sonra sonra aşağıd ekran görüntülerinde gösterilen adımları izliyelim.

  • Öncelikle hesabınızın profil simgesine tıklayın ve ardından Ayarlar menüsüne tıklayın.

  • Ayarlar butonuna tıkladığınızda, hesap bilgileriniz gelir ve sayfanın sağ tarafında 3 renkli simgenin yanındaki isminizın yazdığı yere tıklayın.

  • Kişisel bilgilerinizin olduğu sayfa açılacaktır.

  • Ve sayfanın en sonunda Hesabı sil butonuna tıklayarak Tumblr hesabınızı tamamıyla silebiliyorsunuz.

  • Arkadaşlar, Hesabı sil butonuna tıkladığınız zaman uyarı ekranı gelecektir,  aşağıdakı resimde görüldüğü gibi. E-posta adresinizi ve şifrenizi girdikten sonra Her şeyi sil butonuna tıkladığınızda Tumblr hesabınız, yapmış olduğunu paylaşımlarla birlikte silinecektir.

Teknoloji Destek Hattı 11820

BİR CEVAP BIRAK