Lovoo Hesabı Nasıl Silinir? (Resimli Anlatım)

Lovoo Hesabı Nasıl Silinir? (Resimli Anlatım)

0
PAYLAŞ

Günümüz dünyasında kapsama alanı her geçen gün biraz daha genişleyen teknoloji, insan hayatını bir çok alanda kolaylaştırmaya devam ediyor. Akıllı cihazlarda kitlesel bakımdan yaygın olarak kullanılan uygulama kategorilerinden biri de hiç şüphesiz lokasyon bazlı çalışan arkadaşlık uygulamaları diyebiliriz. Biz de bu uygulamalar arasından 100 milyon kullanıcı sayısına ulaşarak popüleritesini her geçen gün arttıran Lovoo’da var olan kullanıcı hesabınızı silmek istediğinizde, yapmanız gerekenleri sizler içinderledik.

Lovoo’da var olan hesabınızı silebilmeniz için öncelikli olarak silmek istediğiniz hesapta oturum açmanız gerekiyor.

Daha sonra ana ekranda bulunan sağ üstteki Ayarlar tuşuna basarak işlemlere başlıyoruz.

Ayarlar bölümüne girmemizin ardından ise bu menünün alt menülerinde yer alan Hesabım menüsüne giriyoruz.

Açılan menüde sayfayı aşağı yönde kaydırıyoruz ve Hesabı Sil butonuna basıyoruz.

Daha sonra hesabımızı silme nedenimizi seçiyoruz ve Tamemen Sil tuşuna basıyoruz.

 

Bu aşamanın ardından hesap silme talebimiz Lovoo’ya iletiliyor. Lovoo tarafından değerlendirilen talebimiz, hesabımızın kayıtlı olduğu e-posta adresine yönlendiriliyor. Biz de e-posta adresimizin gelen kutusuna giderek Lovoo tarafından gönderilen hesap silme e-postasını doğruluyoruz ve hesap silme işlemini tamamlıyoruz.

 

Tüm bu işlemlerin ardından Lovoo’da var olan hesabımız silinmiş olacaktır. Bu işlem, hesabımız ile birlikte aynı zamanda arkadaş listemizi ve sohbet geçmişimizi de silecektir.

Konu hakkında destek almak için 11820'yi arayabilirsiniz.
ŞİMDİ ARA
Konu hakkında destek almak için 11820'yi arayabilirsiniz.
TIKLA ARA

BİR CEVAP BIRAK