Ana Sayfa Destek PlayStation Network (PSN) Hesabı Kalıcı Olarak Nasıl Silinir?

PlayStation Network (PSN) Hesabı Kalıcı Olarak Nasıl Silinir?

0

PlayStation hesabınızı tamamen kapatmak ve kalıcı olarak silmek isteyebilirsiniz. PlayStation 4 (PS4) veya PlayStation 5 (PS5) sahibi iseniz, bunu yapabilirsiniz; ancak bunu yapmak için Sony ile iletişime geçmeniz gerekir.

PlayStation Network (PSN) Hesabı Kalıcı Olarak Nasıl Silinir?

  • “PlayStation Network hesabı nasıl kapatılır? (How to close your account for PlayStation Network)” bağlantısına (linkine) tıklayın.

11858 teknik destek
11858 teknik destek
  • Hesabınızı kapattıktan sonra ne olacağını ve hangi bilgilere sahip olmanız gerektiğini (Çevrimiçi PSN Kimliği, hesapla ilişkili e-posta) ayrıntılarıyla içeren gelen sayfayı okuyun.
  • Sayfanın üst kısmındaki “bizimle iletişime geçin (contact us)” linkine (bağlantısına) tıklayın.

  • Gelen bir sonraki sayfayı aşağı kaydırın ve “Canlı Görüşme (Destek) (Live chat now)” butonuna tıklayın.

  • Adınızı, hesapla ilişkili e-posta adresinizi ve PSN Kimliği (PSN ID) bilgilerinizi girin.
  • Görüşme (Sohbet) İste – (Request Chat) butonuna tıklayın.

  • Bir müşteri temsilcisi ile görüşmeye başlamadan önce, bekleme odasına yönlendirileceksiniz.

PlayStation Network (PSN) hesabının kapatılması, aşağıdaki sonuçlara neden olur:

11858 teknik destek
11858 teknik destek
  • Hesap üzerinden satın alınan herhangi bir içeriğe erişim kaybı.
  • Herhangi bir aboneliğe ve o abonelik ile sunulan haklara erişimin kaybedilmesi.
  • PlayStation Network (PSN) cüzdanınızdaki parayı kaybetme.
  • Aynı kimliği (PSN ID) başka bir hesap oluşturmak için kullanamama.

Kaybettiğiniz hiçbir içerik başka bir hesaba aktarılamaz ve cüzdanınızdaki para size iade edilemez; bu nedenle Sony ile iletişime geçmeden önce dikkatli olun.

Konu hakkında destek almak için 11858'i arayabilirsiniz.
Konu hakkında destek almak için 11858'i arayabilirsiniz.
TIKLA ARA