Tenda AC1200 Akıllı kablosuz router kurulumu,

AC6, üstün sinyal gücüne ve kesintisiz performansa sahip bir Akıllı Dual Bant Kablosuz Router’ dır. 5. nesil kablosuz standardı olan 802.11ac sayesinde 1167Mbps’ye kadar eşzamanlı dual bant hızını destekler. Gecikmelere maruz kalmadan oyun deneyiminin ve kesintisiz video akışının keyfini her zaman ve her yerde çıkarın! Ayrıca AC6; Akıllı güç tasarrufu teknolojisini, uzaktan yönetim uygulamasını destekler ve tüm aileniz için düşük enerji tüketimi sağlayarak akıllı ve çevre dostu bir alternatif sunar.

Tenda AC1200 Akıllı kablosuz router kurulumu nasıl yapılır?

Yönlendiricinizin bağlantılarını yapınız. Kurulumu yapmak için öncelikle kablo bağlantılarını doğru bir şekilde yaptığımızdan emin olunuz.

tenda AC6 Router 1Bilgisayarımızdan bir internet tarayıcısı açarak adres çubuğuna 192.168.0.1 yazıp Enter‘a basıyoruz. Karşımıza gelecek olan ekranda başlangıç tıklayınız

tenda AC6 Router 2 tenda AC6 Router 3

Bağlantı türünü seçeceğiniz ekran gelecektir. İnternet bağlantı kurulumu yapacağımızdan, Bağlatı Tipi’ni PPPoE seçiniz.

İnternet Servis Sağlayıcı Kullanıcı Adı İnternet firmasının verdiği kullanıcı adını

İnternet Servis Sağlayıcı Şifresi İnternet firmasının verdiği şifreyi verildiği şekilde giriniz ve ilerle tıklayınız.

tenda AC6 Router 4

Wifi Ayarları ekranı açılacaktır. Açılan ekranda isterseniz kablosuz ağ adı ve şifreyi değiştirerek yazınız ve ilerle basınız.

tenda AC6 Router 5

Tüm ayarlarınız tamamlanıp olup farklı ayarları yapmak isterseniz Daha fazlayı tıklayarak gelişmiş ayarlarınızı yapabilirsiniz.

tenda AC6 Router 6