2018 için En İyi 9 Android Web Tarayıcı

Dolphin Tarayıcı

2018 için En İyi 9 Android Web Tarayıcı

Dolphin, piyasaya sürülmesinden bu yana önemli ödüller kazandı. MoboTap tarafından geliştirilmiş, Android ve iOS için ücretsiz olarak sunulan bir tarayıcıdır. Bu uygulamanın senkronizasyon, HTML5 video oynatıcı, Flash Player desteği, gizli mod gibi bir dizi etkileyici özelliği vardır.

Dolphin tarayıcısı, kullanıcıların seslerini arama, paylaşma gibi özellikler de içeriyor. Dolphin, en iyi Android tarayıcılarından biridir. Birkaç özelliğini sıralamak gerekirse:

 

  • Sezgisel arayüz.
  • Tek dokunuşla paylaşım.
  • Hızlı indirme.
  • Dezavantajı ise, masaüstü sürümü

Firefox Tarayıcı

Firefox 2

FHTML5 desteği, Firefox senkronizasyonu, eklenti desteği ve birden çok panel/tab desteği özelliği var. Play Store‘da ücretsiz olarak bulunabilen, güvenli bir Android tarayıcısıdır.

Google Chrome

Google Chrome 3

1 milyar üzeri yükleme sayısına sahip Chrome, Android kullanıcıları için de en sevilen ve en iyi tarayıcılardan biridir. Genellikle birçok Android aygıta önceden kurulmuş olarak gelir. Chrome’da masaüstü senkronizasyonu, sınırsız sekme, HTML5 desteği, haber makalesi ekranı, Google çevirisi, daha hızlı ve daha güvenli tarama deneyimi, Google sesli arama, gizli mod gibi, bir tarayıcı için gerekli olan en yeni özelliklere sahiptir.

Ücretsiz olarak sunulan ve aynı zamanda iki beta sürümüne (Chrome Beta ve Chrome Dev) sahip en güvenilir Android tarayıcısı olarak kabul edilmektedir. Bazı özellikleri:

  • Hızlı ve güvenilir tarama deneyimi.
  • Sekmeler üzerinde daha fazla kontrol.
  • Dahili veri koruma özelliği.
  • Eklenti desteğ yok.

Brave Tarayıcı

Brave 4

Brave, 2016‘da piyasaya sunulan, birçok özelliği barındıran ücretsiz ve açık kaynak kodlu bir web tarayıcısıdır. HTTPS özelliğiyle tasarlanmıştır. Uygulama, şarj tüketimini ve veri tüketimini azaltır.

Opera Mini Tarayıcı

Opera Mini 5

Opera Mini, tarama yaparken veri tasarrufu sağlayan Android ve iOS tabanlı cihazlar için bir web tarayıcısıdır. Sosyal medya platformlarından videoları kolayca indirmenize izin verir. Opera Mini ücretsizdir ve kullanıcıları memnun etmek için gerekli tüm özellikleri ile birlikte gelir. Veri izleyici, haber güncellemeleri, gece modu, hızlı arama özelliklerini içerir.

UC Tarayıcı

UC Browser 6

UC Browser, Android, Blackberry OS, iOS, Symbian, Windows Phone ve Microsoft Windows gibi bazı platformlarda bulunan zengin özelliklere sahip mobil tarayıcıdır. HTML5 web uygulaması, küçük pencere modu, Facebook modu, gece modu gibi özelliklerle sunulan tarayıcıyı, Play Store‘dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Maxthon5 Tarayıcı

Maxthon5 7

Android için etkileyici ve fonksiyonel bir tarayıcıdır. Ayrıca iOS, Mac, Linux ve Windows telefonları için de kullanılabilir. Uygulama, özellikleri ile süper gelişmiş ve mümkün olan her şekilde kullanıcıları tatmin ediyor.

Maxthon5’te şifre yöneticisi, e-posta hesabı yönetimi, reklam engelleyici, son haberler, özelleştirilebilir hızlı arama, gece modu vb. özellikler yer alıyor ve sahip olduğu bu spekslerle en iyi Android tarayıcı seçeneklerinden biri haline geliyor. Hızlı, güvenli ve seri bir kullanıcı deneyimi sağlar.

Puffin Tarayıcı

Puffin 8

Puffin tarayıcı Android, iOS ve Windows işletim sistemleri için ücretsiz bir web tarayıcısıdır. Puffin, mükemmel bir Flash Player desteğine sahip.

CM Tarayıcı

CM Browser 9

CM (Clean Master), güvenliği ön planda tutan Android tarayıcılarından biridir. Hafiftir ve tarama yaparken her şeyi tarayan dahili bir antivirüs motoruyla birlikte gelir. Uygulama, çevrimiçi videoları indirmenize ve kaydetmenize olanak tanır. Reklam engelleyici, hızlı arama, gizli mod, hareket kontrolü, sayfa çeviricisi gibi birçok kullanıcının tercih edeceği tüm özellikleri içerir.