Ana Sayfa Destek Happn’ Hesabı Nasıl Silinir? (Resimli Anlatım)

Happn’ Hesabı Nasıl Silinir? (Resimli Anlatım)

0
Paylaş
Happn' Hesabı Nasıl Silinir? (Resimli Anlatı

Aynı lokasyonda (bölge, il, ilçe, mahalle vs.) bulunan diğer insanlarla arkadaşlık ve tanışma imkanı sunan en popüler arkadaşlık&flört uygulamalarından biri olan ‘Happn’de kayıtlı olan hesap nasıl silinir, sizler için derledik.

 

  • ‘Happn’de kayıtlı olan hesabımızı silebilmek için öncelikli olarak uygulamamızı açmamız gerekiyor. Sonrasında ise sol üstte bulunan (üç çizgi şeklindeki) menü simgesine basarak ‘Ayarlar’ ekranına ulaşıyoruz.

  • Açılan ‘Ayarlar’ ekranından ise Uygulama ayarları’ bölümüne giriyoruz.

  • Daha sonra ‘Uygulama ayarları’ bölümünde en alt sırada bulunan Hesabımı Devre Dışı Bırak’ menüsüne basarak, Happn’ hesabımızı kapatma işlemini tamamlıyoruz.
  • Bu aşamada uygulama, hesabı tamamen kapatmak yerine 8 saatlik pasif mod’a geçme önerisinde bulunacaktır. Bu seçeneği işaretlediğinizde Happn’ hesabınız, 8 saatlik süre boyunca kapalı olarak görünecek, 8 saat sonrasında ise yeniden aktif olacaktır. Amacınız hesabı tamamen kapatmak ise, Hesabımı Devre Dışı Bırak’ menüsüne basarak işlemleri tamamlayabilirsiniz.

Konu hakkında destek almak için 11820'yi arayabilirsiniz.
Konu hakkında destek almak için 11820'yi arayabilirsiniz.
TIKLA ARA

CEVAP VER

Yorumunuzu giriniz!
Lütfen adınızı girin