Merhaba TeknoDestek takipçileri bugün sizleri için Superonline tarafından dağıtımı yapılan ZTE ZXHN H168A modemin kurulumu hakkında bilgileri vereceğiz.

H168A Başta Türk Telekom olmak üzere Vodafone , Digiturk , Turknet ve Superonline tarafından da abonelerine verilmekte VDSL2 standartına sahip olan modem ayrıca dualband Wi-Fi özelliğine sahip ve 5GHz desteğine sahip.

Modeminize Wi-Fi ile ya da CAT6 kablosu ile bağlı olduğunuz bir cihaz üzerinden bir tarayıcı sayfası açıp , tarayıcınızın link satırına modemin arabirimine giriş yapmamız 192.168.1.1 yazalım.

zte 1

 

Yazdıktan sonra açılan ekranda kullanıcı adı kısmına ‘ admin ‘ şifre kısmına ise ‘ superonline ‘ yazarak giriş yapalım.

Giriş yaptıktan hemen sonra açılan ekranda sizden bir sonra ki girişlerde şifrenizi değiştirmenizi isteyecek , arayüz şifrenizi değiştirmenizi tavsiye ederiz.

Gerekli değişikliği yaptıktan sonra modem arayüzünün ana sayfasına ulaşacağız.

Bu kısımda Internet yazan sekmeye tıklayalım .

 

Açılan sayfa da sol tarafta bulunan sekme alt sayfalarından WAN kısmına tıklayalım.

zte 3

WAN kısmı modemimizin kurulum menüsüne eriştiğimiz kısımdır.

Bu ekranda karşımıza WAN INTERNET AD ve WAN INTERNET VD kısmı çıkacak.

Eğer hat standartınız ADSL2 ise WAN INTERNET AD üzerinden , eğer ki hat standartınız VDSL2 ise WAN INTERNET VD üzerinden iss kullanıcı bilgilerimizi yazarak kurulumu
tamamlayalım.

zte 4 1

Ürün her ISS firmasına ait kullanıcı adı ve şifre ile çalışmaktadır , eğer modem ile alakalı farklı teknik konularda ya da kurulum konusunda daha detaylı bilgi almak isterseniz bizlere 11858 numaralı teknoloji destek hattımızdan ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz