Vkontakte (VK) Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır? (Resimli Anlatım)

Vkontakte (VK) Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır? (Resimli Anlatım)

66
0
PAYLAŞ

Rusya merkezli, hızla ünlenen VK, bir sosyal paylaşım sitesidir. Facebook gibi, kullanıcılar bu ağda bulunan arkadaşlarını bulmak, yeni arkadaşlar edinmek için bu siteyi kullanmaktadırlar. VK silme işlemi için hesabınızın kullanıcı adı ve şifresini bilmeniz gerekiyor. Kullanıcı adı ve şifrenizi biliyorsanız birkaç adımda VK hesabınızı silebilirsiniz. Hesabınızı silme işlemi yapıldığında hesabınız görünmez olur ve yaklaşık 7 ay sonra hesap silme işleminiz gerçekleşmiş olup, bu süre içerinde herhangi bir şekilde VK hesabınıza giriş yapılırsa silme işleminiz iptal olmaktadır.

Hesap silme işleminiz için aşağıda verilen sebepler üzerinden ilerleme yapılabilir.

Profil sil seçeneği ile silme işlemi için verilen seçenekler üzerinden ilerleme yapmak istemiyorsanız, açıklama kısmını doldurup hesap silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Vkontakte hesap silme işlemi için link üzerinden ilerleme yapabilirsiniz:

http://vk.com/settings?act=deactivate

Teknoloji Destek Hattı 11820

BİR CEVAP BIRAK