Site icon TeknoDestek

TikTok Ses Kaydı Düzenleme

TikTok Ses Kaydı Düzenleme

Bu yazımızda sizlere TikTok ses kaydı düzenleme yöntemleri ve işlem adımları ile ilgili detaylı bilgi vereceğiz.

TikTok‘ta paylaşacağınız videonun uzunluğuna uygun olması için veya istemediğiniz kısımları videodan çıkarmak için, videodaki sesi ya da ses kaydını kırpabilirsiniz.

Öncelikle videoya ekleyeceğiniz sesi ya da müziği seçin. Daha sonra, uzunluğunu (süresini) ayarlayın. Ardından TikTok, video kaydının uzunluğunu (süresini) buna göre otomatik olarak ayarlayacaktır.

Ayrıca, önce videoyu kaydettikten sonra sesi ya da müziği seçmek ve ardından, ses ya da müzik parçasının başlangıç noktasını istediğiniz şekilde ayarlamak da mümkündür. Bu işlemin ardından videonun uzunluğu (süresi) buna göre ayarlanacaktır.

TikTok Ses Kaydı Düzenleme

TikTok’ta bir video kaydettiğinizde, TikTok’un ses kütüphanesinde kullanımı ücretsiz binlerce ses ya da müzik parçasında herhangi birini, videonuza müzik ya da ses kaydı olarak ekleme seçeneğine sahipsiniz. Ancak bu müziklerin ya da ses kayıtlarının uzunluğu, videonuzun uzunluğu ile muhtemelen aynı olmayacağından, TikTok, videonuzun ve ses kaydının uzunluğunun (süresinin) aynı olması için, sesi ya da müziği kırpmanıza olanak sağlar.

Videonuza ekleyeceğiniz müziği veya sesi düzenlemek için size 2 seçenek sunulur. İlk seçenekte sesi veya müziği, video kaydından önce kırpabilir ve TikTok uygulamasının, video kaydınızı, ses kaydı veya müzik ile eşleşecek şekilde ayarlamasına izin verebilirsiniz. Diğer seçenekte ise önce TikTok video kaydını yapıp, ardından videoya eklediğiniz sesi ya da müziği kırpıp düzenleyebilirsiniz. Bu yazımızda her iki yöntemi de nasıl kullanacağınızı detaylı olarak anlatacağız.

TikTok’ta Video Kaydından Önce Sesi ya da Müziği Kırpma

TikTok’ta Video Kaydından Sonra Ses ya da Müzik Düzenleme

TikTok Ses Kaydı Düzenleme

Bu yazımızda sizlere TikTok ses kaydı düzenleme işlemi ile ilgili detaylı bilgi verdik. TikTok ses kaydı düzenleme ile ilgili sorularınızı, aşağıdaki yorum bölümünden bize iletebilirsiniz.

En güncel teknoloji konularıyla ilgili teknik destek içeren videolar için Teknodestek YouTube kanalımızı da takip edebilirsiniz.

Exit mobile version