Site icon TeknoDestek

L1c63x64.sys BSoD Hatası Düzeltmenin 7 Yolu

L1c63x64.sys BSoD Hatası Hakkında

L1c63x64.sys BSoD hatası düzeltmek için tüm geçici dosyaları temizleyin ve ağ sürücülerinizi güncelleyin. Ayrıca ağ bağlantılarınızı engellemesi durumunda güvenlik duvarınızı bir süreliğine devre dışı bırakın.

Bu mavi ekran hatasını gidermek için daha fazla ipucunu araştırırken bizi takip etmeye devam edin.

L1c63x64.sys BSoD Hatası

L1c63x64.sys olarak adlandırılan bir BSoD hatası yalnızca bağlantı sorunlarına neden olmakla kalmaz, aynı zamanda sürekli kapanmalarla çalışmanızı da kesintiye uğratır. İşte bu soruna son vermek için şunu bulduk.

L1C63x64 sistemi nedir?

Bu, Windows işletim sistemindeki bir sistem dosyasıdır ve ağ bağdaştırıcısının işleyişinden sorumludur. Bu özel sürücü Qualcomm Atheros Ethernet Denetleyicisi ile ilişkilidir.

Genellikle sürücüde bir sorun olduğunda veya diğer yazılım veya donanım bileşenleriyle çakıştığında ortaya çıkan L1c63x64.sys hatasıyla birlikte IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL mesajını göreceksiniz.

L1C63x64.sys BSoD hatası nasıl düzeltirim?

Karmaşık çözümlerden herhangi birine başlamadan önce sisteminizin güncel olduğundan ve en son sürücülerin kurulu olduğundan emin olun.

1. Geçici klasörleri temizleyin

L1c63x64.sys BSoD Hatası Sorun Giderme

L1c63x64.sys BSoD hatası hakkında yapılması gereken işlem adımlarını takip ediniz.

2. Disk Temizleme’yi çalıştırın

3. Antivirüs/güvenlik duvarınızı geçici olarak devre dışı bırakın

L1c63x64.sys BSoD Hatası Hakkında Çözümler

Bazı münferit durumlarda, antivirüs veya güvenlik duvarı programınız, özellikle ağ sürücüleriyle etkileşime girdiklerinde veya diğer yazılım bileşenleriyle çakıştıklarında İnternet’inizi veya Wi-Fi’nizi engelleyebilir.

Bu da bir BSoD’yi tetikleyebilir. Uyumluluk sorunlarını önlemek için antivirüsünüzü güncel tutmak iyi bir kuraldır.

4. DISM ve SFC taramalarını çalıştırın

5. Ağ sürücülerinizi güncelleyin

Ağ sürücülerinizi güncellemek çeşitli yollarla gerçekleştirilebilir; dolayısıyla bu yöntem işe yaramazsa diğer yolları keşfetmekte özgürsünüz.

Ağ sürücülerini güncellemek için destek alabilirsiniz.

6. Hızlı başlatmayı devre dışı bırakın

L1c63x64.sys BSoD Hatası

Hızlı başlatma, daha hızlı bir önyükleme işlemini kolaylaştırsa da, başlatma işlemi sırasında belirli sürücülerde sorunlara da neden olabilir. Bazı sürücüler düzgün şekilde başlatılamayabilir, bu da çakışmalara ve L1c63x64.sys gibi BSoD hatalarına neden olabilir; bu nedenle hızlı başlatmayı devre dışı bırakmak en iyi seçenek olabilir.

7. Sistem Geri Yükleme işlemini gerçekleştirin

L1c63x64.sys BSoD Hata Kodu

Ne yazık ki, BSoD tetikleyicileri farklılık göstermektedir ve L1c63x64.sys hatası bir çözüm bulma umuduyla çözümden çözüme atlamaya devam etmeniz gerekecektir. Zamandan ve baş ağrısından tasarruf etmenize yardımcı olmak için işinizi kolaylaştıracak BSoD düzelticilerinin bir listesini derledik.

Ve bunun ne zaman gerçekleşeceğini asla tahmin edemeyeceğiniz için, sisteminizi kontrol altında tutmak için zaman zaman kendi BSoD’nizi oluşturmanızı öneririz. Erken tanı koyarak bilgisayarınızı ölüm döşeğine gelmeden kurtarmak daha iyidir.

İlişkili makaleler;

Exit mobile version