Site icon TeknoDestek

Instagram Reels Videolarını Paylaşma

Instagram Reels Videolarını Paylaşma

Bu yazımızda, Instagram Reels videolarını paylaşma ile ilgili detaylı bilgi vereceğiz

Arkadaşlarınızla, Instagram hesapları olmasa bile, Instagram Reels videolarını paylaşabilirsiniz; ya da birkaç basit adımda kendi Hikaye’nizde yayınlayabilirsiniz.

TikTok videolarına karşılık gelen Instagram Reels videoları, müzik eşliğinde 30 saniyeye kadar sürebilen kısa metrajlı videolardır.

Instagram Reels Videolarını Paylaşma

Instagram, TikTok‘a rakip olarak geliştirdiği Reels özelliğini Ağustos 2020‘de piyasaya sürdü. Kullanıcılar, genellikle müzik eşliğinde, kısa süreli video içeriğini, Hikaye’lerinde veya arkadaşları ile paylaşabilir.

Bir Reels videosunu paylaşmak, Instagram‘da herhangi bir gönderiyi paylaşmak gibi kolaydır. Sadece birkaç adımda, istediğiniz Reels videosunu Hikaye’nizde veya arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Instagram Hikaye’nizde ve arkadaşlarınızla Instagram Reel videolarını paylaşmak için aşağıdaki adımları izleyin!

Instagram Hikayenizde, Instagram Reels Videolarını Paylaşma

Direkt Mesaj Yoluyla Instagram Reel Videolarını Paylaşma

Instagram Uygulaması Olmayan Biriyle Instagram Reels Videolarını Paylaşma

Herkese açık Instagram Reels videolarını; cihazınızdaki Paylaş (Share) seçeneğini kullanarak, Instagram uygulamasına sahip olmayan kişilerle paylaşabilirsiniz.

Bu yazımızda Instagram Reels videolarını paylaşma ile ilgili detaylı bilgi verdik. Sorularınızı, görüş ve yorumlarınızı, aşağıdaki yorumlar kısmından bize iletebilirsiniz.

En güncel teknoloji konularıyla ilgili teknik destek içeren videolar için Teknodestek YouTube kanalımızı da takip edebilirsiniz.

Exit mobile version