Bu Android oyunları daha fazla kişiye ulaşmak üzere. Google, oyunları özel bir uygulama aracılığıyla Windows PC’lere getiriyor. Google Play Oyunlar uygulaması olarak adlandırılacak ve gelecek yıl piyasaya sürüldü.

“Bu Google yapımı ürün, Google Play Oyunlarının en iyilerini daha fazla dizüstü ve masaüstü bilgisayara getiriyor ve platformumuzu genişletmekten heyecan duyuyoruz. Oyuncuların en sevdikleri Android oyunlarının keyfini daha da fazla çıkarması için eşsiz bir deneyim olacak. Yeni işlevselliğin tam olarak ne zaman herkese açık hale getirileceği ve daha da önemlisi, mevcut denetleyicilerimizin çapraz uyumlu olup olmayacağı konusunda ayrıntılar hala çok az.

Ancak oyuncuların Chrome book’larda oynamayı ne kadar çabuk benimsediği düşünüldüğünde, Windows kullanıcılarına dünyanın en büyük oyun ekosistemlerinden birine aynı erişimi sağlamak her iki şirket için de kazançlı bir girişim olabilir. Oyun severleri sevindirecek olan bu gelişme şirketlerin de oldukça işine yaratacak diyebiliriz. Oyunlar daha fazla platformda sunuldu.

Google Play Oyunlar 2022'de Windows'a Geliyor

Google Play’deki oyunların Windows destekli bilgisayarlarda, dizüstü bilgisayarlarda ve tabletlerde çalışmasına izin vermek için Google tarafından geliştirilmiştir. Daha fazla insan Android oyunlarını farklı platformlarda oynamak istediğinden bu ilginç bir gelişme.

Google Play artık Windows’a Geliyor

Android ve Google Play’de Oyunlar Google 2022’den itibaren oyuncular en sevdikleri. Google Play oyunlarını daha fazla cihazda deneyimleyebilecekler: telefon, tablet. Chrome book ve yakında Windows PC’ler arasında sorunsuz geçiş. Böylece şirket en iyi Google Play Oyunlarını daha fazla cihaza sunması için bu ürün üzerinde çalışıyor. Bu, birçok tüketicinin seveceği bir genişlemedir. Google, bu uygulamayı oluşturmak için Microsoft ile birlikte çalışmadı. Teknoloji devi bunu kendi başına yapmak için çaba sarf etti. Genellikle İlginç olanı, bu uygulama ile oyunların diğer platformlardaki oyunlara devam edebilmesidir.

Henüz resmi bir lansman tarihi yok, ancak çıkış gelecek yıl olacak. Google, son zamanlarda uygulamaları çok değiştirdi , bu yüzden resmi olduğunu biliyoruz. Önümüzdeki günlerde bu uygulama hakkında daha fazla bilgi edinmeyi umuyoruz.

windows ta google play store

Hatırlarsanız Microsoft, Windows üzerinde Android uygulamaları çalıştırmaya başladı. Geçen ay, Android Uygulamalarında. Windows 11’e izin verecek Windows İnside Programı hakkında daha fazla şey öğrendik.

Windows 11, bir gün Android uygulaması çoklu örnek desteği de sunmaktadır. Ayrıca Microsoft Store’da görülen Android için Windows Alt Sistemi uygulaması da var . Bu nedenle tüm bu gelişmeler bize fikir veriyor Windows. Android arasındaki çapraz platform bir gün daha kolay, sorunsuz ve doğal olur. Ayrıca Google Play Store çalışmama sorunu için makalemize de göz atabilirsiniz.