Android Emülatör Kullanma
Android Emülatör Çözümleri

2Yazımızda Android emülatör hakkında bilmeniz gereken detayları anlatmaktayız. BlueStacks, dünya çapında milyonlarca kullanıcısı olan en popüler Android emülatörüdür. Uygulama, Windows veya Mac’te Android uygulamaları çalıştıran kullanıcılar için uygun olduğundan bu hiç de şaşırtıcı değil.

Bluestacks nedir?

BlueStacks, dünya çapında milyonlarca kullanıcısı olan en popüler Android emülatörüdür. Uygulama, Windows veya Mac’te Android uygulamaları çalıştıran kullanıcılar için uygun olduğundan bu hiç de şaşırtıcı değil. Ne yazık ki bazı antivirüs programları bunu bir tehdit veya kötü amaçlı yazılım olarak görüyor.

Bluestacks Android emülatör
Android emülatör

BlueStacks X nedir?

Bulut teknolojisi oyun endüstrisinde giderek daha popüler hale geliyor ve Stadia, XCloud vb. platformların oyuncuların İnternet üzerinden yepyeni bir oyun dünyasına erişmesine olanak sağlamasına yardımcı oluyor. Bu platformlar özellikle harika çünkü kullanıcıların donanım sınırlamalarını, İnternet üzerinden buluttan çevrimiçi oyunlar oynamalarına olanak tanıyarak aşıyorlar. Bu oyunlar başka yerlerdeki sunucularda görüntülendiğinden, oyuncular performanstan ödün vermeden veya donanıma baskı yapmadan en iyi grafikler ve kalite ayarlarıyla oyunların keyfini kolayca çıkarabilirler.

 

Halihazırda çok sayıda bulut oyun platformu olmasına rağmen, BlueStacks X bu mücadeleye katılan en son platform olup, oyunculara en sevdikleri mobil oyunların keyfini herhangi bir cihazda çıkarmaları için yepyeni bir yol sunuyor. platformlarda, yalnızca telefonlarda değil. Ve BlueStacks’teki oyunlardan beri.

Dünya çapındaki kullanıcıların yaklaşık %60’ının oyun oynamaya uygun bir telefonu olmadığı göz önüne alındığında, bu çözüm kesinlikle daha fazla insanı muhteşem oyun topluluğuna çekmeye yardımcı olacaktır. Bulut tabanlı oyun teknolojisinin büyüsü.

Yukarıda belirtildiği gibi BlueStacks X, özellikle mobil oyunlara odaklanan bir bulut oyun platformudur.

BlueStacks X Android emülatör Hakkında bilmeniz gerekenler
Android emülatör

Daha önce BlueStacks oynamış olanlar bu ürünün kalitesi kadar teknolojisine de aşina olabilir. Bu yeni platform, en iyi oyun deneyimini sunma yolculuğundaki bir sonraki adımdır; bu kez donanım sınırlamalarının üstesinden gelerek oyuncuların çeşitli mobil oyunlara tek tıklamayla, herhangi bir cihaz ve işletim sistemi üzerinden, hiçbir ücret ödemeden erişmesine olanak tanır. Herhangi bir zamanda katalogda mevcut olan başlıklar dışındaki kısıtlamalar.

Buradaki fikir, herkesin, hatta pahalı bir telefona veya oyun bilgisayarına yatırım yapma imkanı veya yeteneği olmayanların bile, her telefon oyununa aynı performans ve kalitede erişebilmesidir. En iyi kalitede grafikler. BlueStacks X’in genel dayanağı, kullanıcıların bu oyunlara mümkün olduğunca kolay ve sorunsuz bir şekilde, çoğunlukla sadece basit bir tıklamayla erişebilmesidir.

BlueStacks’in Özellikleri

Dostu entegrasyon

Bluestacks fareyi, kamerayı, mikrofonu, sensörleri ve her şeyi entegre eder. Bluestacks, Android uygulamalarının Windows cihazlarda kullanılmasını kolaylaştırır. Bu entegrasyonlar özellikle oyun amaçları için zorunludur.

Geliştirici dostu

Geliştirdiğiniz Android uygulamasının performansını test etmek isteyen bir Android geliştiricisiyseniz bunu Bluestacks kullanarak yapabilirsiniz. Testin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasına yardımcı olan geliştirici test destek moduna sahiptir.

Oyuncu dostu

Oyuncular artık herhangi bir karmaşık süreçten geçmek zorunda kalmadan Bluestacks’ı kullanarak oyunlarını doğrudan Twitch veya Facebook’ta canlı yayınlayabilecekler.

Hızlı güncelleme

Bluestacks’ın başarılı olduğu kanıtlanır kanıtlanmaz şirket, BlueStacks’ın sonraki sürümlerini yayınladı. Bunlar, Bluestacks’ın ek özelliklere sahip geliştirilmiş ve güncellenmiş sürümleridir.

Android emülatör Kurma
Android emülatör

Android cihazlara benzer

Bluestacks App Player’ın ana ekranı bir Android cihazın ana ekranına benzer. Benzer bir menüye ve simgelere sahiptir. Bir uygulama yüklendiğinde simgesi Bluestacks ana ekranında görünür.

Uygulamayı kolayca yükleyin

Bluestacks’a uygulama yüklemenin iki farklı yöntemi vardır. Öncelikle Google Play Store’u kullanarak doğrudan indirin. İkinci olarak uygulamanın APK’sını indirin ve ardından Bluestacks’ı kullanarak yükleyin.

En iyi performansı teşvik edin

BlueStacks kullanmayı planlıyorsanız makale, ayarlara aşina olmanızı önerir. Bunun iki nedeni var. Öncelikle Bluestacks’ta bulunan oyunlar mobil oyunlar olduğundan hepsi klavye ve fare ile kullanılacak şekilde tasarlanmamıştır. Ayarları kontrol ettiğinizde, oyunla etkileşimi geliştirmek için mevcut tüm seçenekleri göreceksiniz; size sunulanları görmek için Gelişmiş Oyun Kontrollerini (sağdaki klavye simgesi) açın.

Ayarları kontrol etmek istemenizin bir başka nedeni de BlueStacks’in çok yavaş olmasıdır. Testler sırasında birkaçı oynandı ve oyunlar sorunsuz çalıştı, ancak oyunların açılması, sekmelerin aranması ve değiştirilmesi oldukça yavaştı. Diğer kullanıcılar BlueStacks kullanırken diğer bilgisayar işlemlerinin yavaşlayabileceğini bildirdi. Her iki durumda da uygulama BlueStacks’ı hızlandırmak için ipuçları sunuyor ve makale size dikkat etmenizi tavsiye ediyor.

İndirmek için tıklayınız.

İlişkili makaleler;