Site icon TeknoDestek

Twitter Hesabı Nasıl Kurtarılır

twitter hesabi kurtarma kapak

Kullanım oranları baz alındığında en sasyonel mikroblog uygulaması olan Twitter’da, kullanıcılar hesap şifrelerini unuttuklarında, şifre sıfırlama adımlarında kayıtlı telefon numalarına veya e-posta adreslerine ulaşamadıklarında ya da tüm bunların dışında Twitter hesaplarını bir başkasının eline geçtiğinde neler yapmaları gerektiğini sizler için derledik.

Öncelikle aşağıdaki link üzerinden Twitter’a erişiyoruz.

https://twitter.com/login?username_or_email=

Sonrasında bu ekranda bulunan Şifreni mi Unuttun butonuna basıyoruz.

Bir sonraki ekrandaki Twitter kullanıcı adımızı girerek hesabımızı buluyoruz.

Telefon numarası ve e-posta adresimize erişemiyorsak veya bu bilgiler başkası tarafından değiştirildiyse Bunlara erişimin yok mu butonuna basarak ilerliyoruz.

Daha sonra açılan ekranda kullanıcı adımızı girerek hesabımızı buluyoruz ve hesabımızın bulunanmasının ardından Hala yardıma mı ihtiyacınız var menüsünü tuşluyoruz.

Bir sonraki ekranda ise telefon numaramıza erişimimiz olmadığı durumlarda Bunun yerine e posta adresi girin butonuna basıyoruz.

 

Son ekranımızda ise aktif kullandığımız bir e-posta adresini iletişim kısmına girdikten sonra bir alt satıra hesabımıza giriş yapamama nedenimizi girerek işlemleri tamamlıyoruz. Talebimize istinaden aktif kullandığımız e-posta adresine 72 saat içerisinde bilgi talep eden bir e-posta düşecektir. Twitter tarafından talep edilen belgeleri sisteme yüklememizin ardından hesabın sahibi olduğumuza ikna olduklarında hesabımıza erişebileceğimiz giriş linki yine aynı e-posta adresimize gönderilecektir.

 

Exit mobile version