Site icon TeknoDestek

TP-Link Deco E4 Mesh Kurulumu

TP-Link Deco E4 Mesh Kurulumu Nasıl Yapılır

Evimizde ve işyerimizde internet ağımızın menzil sorununu gideren TP-Link Deco E4 Mesh ürünün özelliklerinden ve kurulumundan bahsedeceğiz. Wi-Fi menzil sorunu için hepimiz çözümler arıyoruz ve bunun için router gibi ekipmanları kullanıyoruz. Bu cihazların en büyük sorunu ise ev içerisinde birden fazla ağ olarak görünmeleridir. Çünkü hepsine ayrı ayrı bağlanıyoruz.

Evde bağlı olduğumuz cihazdan uzaklaştığımızda ise bağlantı kopuyor. Böylece bizde diğer cihaza bağlanmak zorunda kalıyoruz. Bu da günümüz teknolojisinde kulağa pek mantıklı gelmiyor. TP link firmasının öncülük ettiği mesh sistemler artık hayatımıza girmeye başladı. Bu cihazlar adeta bizim modemimizin antenleriymiş gibi davranıyor. Tek bir ağa bağlıyken evin her yerine gidebiliyoruz. Siz hareket ettikçe hangi cihaza yakınsanız o cihaz üzerinden bağlantı kesilmeden sinyal alıyorsunuz. İki katlı bir evde evin her yerinde aynı bağlantı üzerinden kopma yaşanmadan hareket edebilirsiniz.

Teknik Özellikler

TP-Link Deco E4 Mesh Kurulumu

Benzer özellikleri bulunan Asus RT-N11P Router hakkında yazımızı da inceleyebilirsiniz: https://teknodestek.com.tr/asus-rt-n11p-router-kurulumu/

Exit mobile version