Site icon TeknoDestek

MF PRODUCT BLUETOOTH KLAVYE KURULUMU

klavyereklam

Merhaba sevgili TeknoDestek takipçileri bugün sizler için Mf Product firmasına ait olan Bluetooth destekli klavyenin kurulum ve incelemesini yapacağız , makalemizde faydalanmak amacıyla üründen bir adet satın alıp malzeme kalitesi ve kurulum incelemesi yaptık.

Ürün malzeme kalitesi olarak oldukça iyi diyebiliriz , özellikle ülkemizde ki sağlık krizinin devam ettiği bu günlerde eğer ki tablet ya da Notebook kullanıyorsanız ya da ikinci bir ekrandan çalışıyorsanız oldukça faydalı bir ürün diyebiliriz.

Ürünü bütün işletim sistemi platformlarında denedik , sorunsuz ve gayet seri olarak çalışmakta . Algılama yeteneği oldukça iyi diyebiliriz , Bu konuda sizi üzmeyecek bir cihaz.

• Ürün 2 adet AAA Pil ile çalışmakta , malesef ki ürün kutusundan pil çıkmıyor.

• Kurulum işlemi için Bluetooth Desteği olan bir bilgisayara ihtiyacınız olacak , ilk olarak bilgisayarınızın bildirim panelinden ‘Blueooth Simgesine tıklayarak ‘ Bluetooth özelliğini aktif edeceğiz.

• Bir sonra ki işlemde Ayarlara gidin seçeneğine tıklayıp ‘Bluetooth Aygıtlarının’ bulunduğu ekrana ulaşıyoruz.

• Bu kısımda Bluetooth ya da Başka cihaz ekle seçeneğine tıklıyoruz.

• Klavyemizin pillerini taktıktan sonra On/Off tuşuyla açalım , ve açtıktan Sonra Arka kısmında bulunan ‘Connect’ butonuna 3-4 saniye basılı tutalım , bu işlemi yaptıktan sonra Klavyemiz Bluetooth alıcısını çalıştıracak.

• Bluetooth Klavye seçeneğine tıkladıktan sonra Bilgisayar ekranınızda bir kod belirecek , Bu kodu ‘Bluetooth Klavyenizin’ üzerinde bulunan rakamlara tıklayarak yazıp ‘Enter’a basıp kurulumu tamamlıyoruz.

• Cihazınızı kullanmadığınız anlarda pilini çıkarıp kapatsanız bile yeniden açtığınızda bağlantı kuracağınız tüm cihazlarla çalışacaktır , Cihaz IOS/Android platformlarıyla da uyumludur.

Ürünle alakalı kurulum rehberi yalnızca TeknoDestek’te bulunmaktadır, daha fazla teknoloji haberleri ve makaleleri için bizi takipte kalmaya devam edin , Sağlıklı günler dileriz.

Exit mobile version