Site icon TeknoDestek

Kablosuz Flash Bellek: SanDisk Connect Wireless Stick Özellikleri ve Kullanımı (Resimli Anlatım)

image820

Gelişen teknoloji ile hayatımızda daha fazla yer edinmeye başlayan flash bellekler, taşınabilir veri depolama aygıtları çok önemli bir yere sahip. Connect Wireless Stick cihazını diğer flash belleklerden ayıran özellik, kablosuz veri aktarabilmeniz.

Yüzey olarak elmas parlaklığını andıran güzel bir dış görünüşe, ortalama 4.30 saat pil ömrüne sahip. Bilgisayarınıza bağladığınız zaman, ortalama 2 saatlik bir zaman diliminde kendini şarj edebilmekte. Connect Wireless Stick 16GB, 32GB, 64GB ve 128GB seçenekleri bulunmakta. Cihazın yan tarafında bulunan Power tuşuna bastığınızda, cihazın üzerinde küçük beyaz bir ışık görünmekte; bu ışık, cihazın aktif olduğunu göstermekte. Android veya iOS cihazlarınız için de Connect Drive uygulamasını telefonunuza indiriyorsunuz.

Telefon hafızasında yer kaplamasını istemediğimiz ve flash belleğimizin içine attığımız videolara, bilgilere kolaylıkla erişim sağlayabiliriz. Bunların yanı sıra aynı anda birden fazla cihaz, Connect Wireless Stick belleğe bağlantı kurabilir. Bu da önemli bir veriyi anında paylaşıma açmak için ideal bir özellik ve yoldur.

Exit mobile version