Site icon TeknoDestek

İşletmenizi, Google’a ve Google Haritalar’a Nasıl Ekleyebilirsiniz?

Isletmenizi Googlea ve Google Haritalara Nasil Ekleyebilirsiniz kapak

İster bir restoran, ister bir kuaför olsun, işletmenizi Google‘a eklemek, (daha fazla) müşteriye ulaşmak, işiniz ile ilgili bağlantılar kurmak ve nihayetinde işletmenizi büyütmek için önemli bir adımdır.

İşletmenizi Google’a ve Google Haritalar’a eklemek, işletmenize bir meşruiyet, bilinirlik ve saygın bir işletme imajı kazandırır ve Google Haritalar üzerinden aranabilir olmasını sağlar.

İşte, işletmenizi Google‘a eklemek ve işletme sayfanızı özelleştirmek için yapmanız gerekenler!

Google’a, İşletme (Hesabı ve Sayfası) Nasıl Eklenir?

Google’a işletme (hesabı ve sayfası) ekleme işlem adımları sırasının, her sayfada yaptığınız seçimlere ve ne tür bir işletme sayfası oluşturduğunuza bağlı olarak değişebileceğini unutmayın.

 

Not: Açılan menü listesinde işletme adınız ve adresiniz zaten görünüyorsa, bu, işletmenizin zaten (Google tarafından eklenmiş ve) listelenmiş olduğu ve kendi işletmeniz olarak sahiplenmeniz gerektiği anlamına gelir. Bbu durumda, bu seçeneği seçin ve bu işletmenin size ait olduğunu talep etmek için sayfalardaki adımları izleyin.

Not: Henüz bir web siteniz yoksa, Google‘ın sizin için otomatik olarak bir web sitesi oluşturması için Bilgilerinize göre ücretsiz bir web sitesi edinin (Get a free website based on your info) seçeneğini seçebilirsiniz.

Kimliğinizi Google‘da doğrulamak sunulacak tüm seçenekler şunlardır:

Exit mobile version