Site icon TeknoDestek

iPhone 11, 11 Pro ve 11 Pro Max’ta, 4K Selfie Video Kaydı Nasıl Yapılır?

iPhone 11 11 Pro ve 11 Pro Maxta 4K Selfie Video Kaydı Nasıl Yapılır kapak

İster bir blog tutkunu veya ister bir selfie meraklısı olun, iPhone 11, iPhone 11 Pro veya iPhone 11 Pro Max cihazınızla 4K selfie videosu çekmeyi çok istiyorsunuzdur. O zaman, 4K selfie videolar çekmeye başlamanıza yardımcı olalım!

Video kaydı söz konusu olduğunda, iPhone’lar uzun süredir diğer akıllı telefonların önünde gidiyordu. Ancak, Apple’ın akıllı telefonları ile Android cihazlar arasındaki fark, daha önce hiç bu kadar açılmamıştı. 2019’da üretilen iPhone’ların tümü 4K çekim özelliğine sahip ön kamera ile donatıldı; bu sayede 4K selfie videoları çekebilir ve bu videoları iPhone 11, iPhone 11 Pro ya da iPhone 11 Pro Max cihazınıza kaydedebilir ve çektiğiniz videoları bloğunuza ekleyebilirsiniz.

Söylemeye gerek yok ama gözden kaçmış olma ihtimaline binaen, iPhone 11 Serisi cihazlardaki tüm arka kameraların da 4K videolar çekebildiğini belirtmekte fayda var. Sosyal medya platformlarında eğlenceli ve sevgi dolu bazı anları paylaşmak için selfie çekmeyi her zaman sevmişimdir. Dolayısıyla, slofie denilen ve hızla yayılan ve yükselen bu yeni trende başparmak (beğeni) veriyorum.

iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max ile 4K Selfie Çekim Nasıl Yapılır ve Kaydedilir?

Gelişmiş TrueDepth kamera ile 4K (60 fps’de 1080p) selfie videosu çekmek için önce kamera ayarlarını özelleştirmeniz gerekir. Kamera ayarları için size yardım edelim!

Gelen ekranda, istediğiniz çözünürlüğü ve kare hızını seçebilirsiniz.

Exit mobile version