Site icon TeknoDestek

InVideo: En İyi Ücretsiz Online Video Editörü

INVIDEO EN IYI UCRETSIZ ONLINE VIDEO EDITORU thumbnail

Projeleriniz için kaliteli videolar oluşturmak istiyorsunuz ancak video nasıl düzenlenir bilmiyor musunuz? Böyle bir durumda çok kafa yormanıza gerek yok, video ile ilgili tüm sorunlarınızın çözümü InVideo’da.

Dikkat çekici videoların internette en sağlam pazarlama yöntemi olduğu kanıtlanmış bir gerçek. Bu nedenle video yapımında temel bilgi sahibi olmak, işinizi bir adım ileri taşımak için bir zorunluluktur. İşte bu yüzden yaptığınız bir işi veya bir firmayı pazarlıyorsanız, video düzenleme, dijital pazarlama konusunda sahip olmanız en temel becerilerden biri olmalıdır.

Ancak çoğu video düzenleme aracı herkese hitap etmeyebilir ve öğrenmesi zor gelebilir. Bu gibi bir durumda InVideo sizi kurtarmaya geliyor. InVideo, herkesin kolayca yönetebileceği ve mümkün olduğunca kısa sürede video yapabilmesini sağlayan basit, kullanıcı dostu bir arayüze sahip.

InVideo Nedir?

InVideo, video düzenleme işine yeni başlayanlar için basit bir online video editörüdür. Basit sürükle-bırak mantığıyla çalıştığı için daha önce hiç video yapmamış bir birey için bile hayat kurtarıcıdır. InVideo 3 farklı boyut özelliği sayesinde YouTube, Instagram Reels, Twitter gibi ve hatta düşünebileceğiniz her platforma uygun güzel videolar hazırlayabilirsiniz.

InVideo’nun Özellikleri Neler?

InVideo ile Sıfırdan Nasıl Video Yapılır?

İşte sıfırdan video yapabilmeniz için yapmanız gereken adımlar:

InVideo Ücreti Ne Kadar? InVideo Ücretsiz Mi?

InVideo yarı-ücretsiz olarak çalışır, yani tamamen ücretsiz videolar oluşturabilirsiniz ancak bazı özelliklere tam erişiminiz olmayacaktır. Planlar ayda 30 dolardan başlıyor. Ancak yıllık plan almayı tercih ederseniz aylık sadece 15 dolar ödemiş oluyorsunuz.

Exit mobile version