Site icon TeknoDestek

Instagram’da Video Yayınlamanın En İyi ve Uygun Zamanı Nedir?

Instagramda Video Yayinlamanin En Iyi ve Uygun Zamani Nedir kapak

Günümüzde, Instagram‘ın mobil video için popülerliği tartışılmaz; bu nedenle Instagram‘da video yayınlamanın en iyi zamanının ne olduğunu bilmek çok önemlidir.

Sosyal medya uygulaması Instagram, son zamanlarda aylık 1-milyar aktif kullanıcıyı aştı ve her gün yaklaşık 500-milyon kullanıcı bu platformda aktif. Pazarlamacılar, platformdaki kullanıcılara ulaşmanın en iyi yolu olarak video reklamlarını kesinlikle fark etmiş ve vurgulamıştır.

Yapılan araştırmalar Instagram‘ın, takipçi başına Facebook‘tan yaklaşık 58-kat daha iyi etkileşime sahip olduğunu gösterdi ve ayrıca video başarısı da artıyor.

Video, küçük işletmelerin daha büyük işletmelerle rekabet etmesi için pek önemsenmeyen bir yöntemdir. Instagram için doğru video formatı gibi teknik hususların üstesinden gelmenin yanı sıra, videolarınızı yayınlamak için en iyi anın ne zaman olduğunu bilmek de çok önemlidir; çünkü bu, en yüksek izlenme sayılarına ulaşabilmeniz ve tüketicilerle daha etkili bir şekilde etkileşim sağlayabilmeniz açısından hayati önem taşır.

Öncelikle, kullanıcıların Instagram‘daki içerikle nasıl etkileşimde bulunduğunu inceleyelim:

Instagram’da, Kullanıcıların En Aktif Olduğu Vakit Ne Zaman?

Yukarıdaki verilere ek olarak, videonuzu yayınlama vaktini seçerken aklınızda bulundurmanız gereken bazı özel noktalar vardır:

Instagram Videonuzu Paylaşmak için En İyi Vakit

Hedef kitlenize en iyi zamanda ulaşabilmek ve onların maksimum oranda etkileşim (katılım) sağlamaları için, videolarınızı en iyi ve en mükemmel vakitte yüklediğinizden ve dolayısıyla, Instagram videolarınızın mümkün olan en yüksek etkileşime sahip olduğundan emin olun.

Exit mobile version