Site icon TeknoDestek

İnstagram Topluluk Kurallarının İhlalleri Şikayeti Nasıl Yapılır

kapak 3

İnstagram’da görüntülenmesinden rahatsız olduğunuz. Yada olmamasını gerektiğiniz konularda şikayet etmenize rağmen konuların bulunmasından dolayı instagram ekiplerine bunu bildirebilir. İncelenmesini sağlatabilirsiniz.

İnstagram Topluluk kuralları nedir.

Topluluk Kuralları

Kısa

Instagram’ın insanların ilham alabileceği ve kendilerini ifade edebileceği özgün ve güvenli bir yer olarak kalmasını istiyoruz. Bu topluluğu daha da iyi hale getirmemize yardımcı olun. Yalnızca kendi fotoğraf ve videolarınızı yükleyin ve yasalara daima uyun. Instagram’daki herkese saygı duyun. İnsanlara spam göndermeyin veya çıplaklık barındıran içerikler paylaşmayın.

Uzun

Instagram; kültürleri, yaş aralıkları ve inançları son derece çeşitli olan zengin topluluğumuzun bir yansımasıdır. Herkes için güvenli ve açık bir ortam yaratacak farklı bakış açıları üzerine ayrıntılı olarak düşündük.

Bu mükemmel topluluğu daha da iyi hale getirmemize ve korumamıza yardımcı olabilmeniz için Topluluk Kuralları’nı oluşturduk. Instagram’ı kullanmanız, bu kuralları ve Kullanım Koşullarımızı kabul ettiğiniz anlamına gelir. Bu kurallara bağlılık duyuyoruz ve sizin de aynı şekilde hissettiğinizi umuyoruz. Bu kuralların dışına çıkarsanız içeriğiniz silinebilir, hesabınız kapatılabilir veya başka kısıtlamalarla karşılaşabilirsiniz.

Topluluğun güçlü kalmasına yardımcı olun:

Daha fazla bilgi için Yardım Merkezimize ve Kullanım Koşullarımıza bakın.

Dünyadaki en iyi topluluklardan birini oluşturmamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz.

İnstagram Topluluk kurallarını ihlal eden bir durumu bildirmek için öncelikle Bu Bağlantıya tıklayalım.

Açılan sayfada

Instagram hesabınız var mı? Sorusuna Hayır diyelim.

Ardından açılan alt sekmedeki şikayet etmek istediğiniz içeriğin türünü seçelim.

Sonrasında sizlerden istenilen bilgileri dolduralım ve gönder diyelim.

Yaklaşık 72 saat içerisinde instagram ekipleri şikayetiniz inceledikten sonra. Topluluk kurallarını ihlal eden bir durum ile karşılaşmaları halinde ilgili paylaşımı kaldıracaklardır.

Tarafınıza da bu konuyla ilgili yazacağınız mail adresiniz üzerinden geri dönüş sağlayacaklardır.

 

Exit mobile version