Site icon TeknoDestek

Instagram Hikayesine Birden Fazla Fotoğraf Ekleme

Instagram Hikayesine Birden Fazla Fotoğraf Ekleme

Bu yazımızda sizlere Instagram Hikayesine birden fazla fotoğraf ekleme ile ilgili detaylı bilgi vereceğiz.

Paylaşacağınız bir Instagram Hikayesine veya gönderisine birden fazla fotoğraf ekleyebilirsiniz.

Fotoğraf galerinizden ya da film rulonuzdan birden fazla fotoğraf seçtiğinizde, her bir fotoğraf bir slayt karesi olarak hikayenize eklenecektir.

Instagram’da, birkaç fotoğrafı aynı slayta eklemenize olanak sağlayan yerleşik bir kolaj özelliği vardır.

Hikayelerinizde paylaşacağınız bir Instagram Hikayesine birden fazla fotoğraf ekleme işleminin birkaç farklı yöntemi vardır.

İlk yöntem, telefonunuzdaki fotoğraf galerisinden veya film rulosundan 10 adede kadar fotoğraf ve video seçmenize olanak tanır. Ve seçtiğiniz bu fotoğraflar veya videolar, Hikayenize 10 ayrı slayt olarak yüklenir.

Instagram Hkayesine birden fazla fotoğraf ekleme işlemi için kullanabileceğiniz diğer yöntem, birkaç fotoğrafı aynı slaytta çıkartma olarak ekleyip slayt serisi oluşturmak. Ve son yöntem ise, Instagram‘ın Layout (Yerleşim) özelliğini kullanarak bir kolaj oluşturmak.

Instagram Hikayesine Birden Fazla Fotoğraf Ekleme

Not: Normal bir Instagram paylaşımında olduğu gibi, fotoğrafları Hikayenize yüklerken seçtiğiniz sıralama, Hikayenizde göründükleri sıralama olacaktır.

Bir Instagram Hikayesine Birden Fazla Fotoğrafı Yerleştirme

Instagram Hikayesinde Fotoğraf Kolajı Paylaşma

Bir Instagram Paylaşımına Birden Fazla Fotoğraf Ekleme

Instagram Hikayesine birden fazla fotoğraf ekleme işleminde yaptığınız gibi, normal bir gönderisinde de birden fazla fotoğraf paylaşabilirsiniz.

Not: Fotoğrafları gönderinize eklediğiniz sıralama, gönderinizi paylaştığınızda fotoğrafların görüntülendiği sıralama olacak. Gönderinize eklediğiniz fotoğrafların sıralamasını, fotoğraf simgesinin köşesinde yer alan sayıya göre tespit edebilirsiniz. Bir Instagram paylaşımına en fazla 10 fotoğraf ekleyebilirsiniz.

Instagram Hikayesine Birden Fazla Fotoğraf Ekleme

Bu yazımızda sizlere Instagram Hikayesine birden fazla fotoğraf ekleme ile ilgili detaylı bilgi verdik. Instagram Hikayesine birden fazla fotoğraf ekleme ile ilgili sorularınızı, aşağıdaki yorum bölümünden bize iletebilirsiniz

En güncel teknoloji konuları ile ilgili teknik destek ve çözüm içeren videolar için Teknodestek YouTube kanalımızı da takip edebilirsiniz.

Ayrıca, yorumlar bölümünden, web sitemizde hangi konularla ilgili içerikler görmek istediğinizi iletebilirsiniz. Hangi teknik konularda arama motorlarında daha çok arama yaptığınızı belirtebilirsiniz. Böylece sitemizin içeriğinin daha alakalı ve zengin olmasına katkı sunabilirsiniz.

Hazırladığımız içerikleri beğeniyorsanız, bu içeriklerin daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Bunun için, yazılarımızı sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Ve böylece daha çok kişinin bu içeriklerden istifade etmesine yardımcı olabilirsiniz.

Exit mobile version