Site icon TeknoDestek

Instagram Hikâyeleri Gizli Olarak Nasıl Görüntülenir?

Instagram Hikayeleri Gizli Olarak Nasil Goruntulenir kapak

Birisi bir Instagram Hikayesi (Instagram Story) yayınladığında (paylaştığında), Instagram o kullanıcıya, Hikayeyi (Story) kimin görüntülediğini ve onunla etkileşim kurduğunu söyler. Ancak bazen kullanıcıya haber vermeden bir Hikayeyi görüntülemek isteyebilirsiniz.

Belki pazar araştırması yapıyorsunuz ve rakip bir markanın Instagram stratejisine göz atmak istiyorsunuz ve bu bilgileri gizli tutmayı tercih ediyorsunuz. Sebepleriniz ne olursa olsun, işte, birinin Instagram Hikâyesini gizli olarak görüntülemenin 2-yöntemi!

1. Yöntem: Sonraki Instagram Hikâyesine Tıklama ve Geri Kaydırma

Bu yöntem, farklı kullanıcıların Hikâyeleri arasında geçiş yapmanıza olanak tanıyan uygulama arayüzünden yararlanır.

İşte yapmanız gerekenler:

Bu yöntemin en büyük dezavantajı, o profilin (haber) akışında yalnızca ilk Hikâyeyi görüntüleyebilmeniz ve videoları izleyememenizdir. Diğer bir dezavantaj da, yanlışlıkla tüm Hikâyeleri kaydırmanın kolay olabilmesidir; böyle bir durumda tüm çabanız boşa gidecektir.

2. Yöntem: Üçüncü Parti Bir Uygulama veya Web Sitesi Kullanma

Bu yöntem, farklı bir web sitesi veya uygulama kullanmayı gerektirir. Hikâyeleri bu uygulamalar aracılığıyla görüntüleme, istatistiklere dâhil edilmez; bu nedenle Hikâyeleri paylaşan kullanıcı, Hikâyeleri gördüğünüzü bilmeyecektir. Bunlar 3. parti (taraf) uygulamalar olduğundan, bunları kullanmanın kendi sorumluluğunuzda olduğunu lütfen unutmayın:

Bu yöntem biraz daha fazla çaba gerektirir, fakat aynı zamanda daha kusursuzdur ve görüntülediğiniz Hikâyeleri indirip kaydetmeyi çok daha kolay hale getirir.

Exit mobile version