Site icon TeknoDestek

Instagram Destek ile Nasıl İletişime Geçilir ve Destek Alınır?

Instagram Destek ile Nasil Iletisime Gecilir ve Destek Alinir kapak

Her ay 1-milyardan fazla aktif Instagram kullanıcısı ile bir müşteri hizmetlerinin ne kadar bunalacağını tahmin etmek zor değil.

Instagram‘ın doğrudan bir destek hattı var;  telefon numaraları +1 (650) 543-4800; ancak bu numarayı aradığınızda sizi bir robot (bilgisayar) karşılıyor, dolayısıyla gerçek bir kişiden yanıt almanız pek mümkün değil. Ve bir zamanlar support@instagram.com adresinden Instagram desteğe e-posta gönderilebiliyordu, fakat artık bu adres de geçersiz.

Bunun yerine Instagram, çoğu soruyu yanıtlayabilen güçlü bir yardım merkezi sunuyor ve kendi platformunda görüntülediğiniz içerikle ilgili sorunları bildirmenizi kolaylaştırıyor.

Bu işlevler, hem iPhone hem de Android uygulamalarının yanı sıra, masaüstü web sitesi aracılığıyla da kullanılabilir. Destek veya müşteri hizmetleri sorunları için Instagram ile iletişime geçmek için bilmeniz gerekenler burada.

Instagram Uygulaması Üzerinden Destek Alma

Instagram Web Sitesi Üzerinden Destek Alma

Instagram’a Nasıl Sorun Bildirilir?

Instagram, bireysel gönderileri (paylaşımları), belirli kullanıcıları ve yorumları bildirmenize olanak sağar. Instagram uygulamasında veya Instagram web sitesinde herhangi bir gönderiye, hesaba veya yoruma gidin, üç nokta (⋯) simgesine tıklayın ve açılan menü listesinde Bildir (Report) seçeneğini seçin.

Şikâyet etmek istediğiniz sorunun veya konunun, şikâyet edilip edilemeyeceğinden emin değilseniz veya birisi şikâyet edilebilir bir suç işlediyse, şikâyet özelliğini kullanmadan önce Instagram’ın topluluk kurallarını inceleyin.

İşte, Instagram’ın şikâyet edilebilir bir sorun olarak nitelendireceği konulardan bazıları:

Exit mobile version