Site icon TeknoDestek

Inca IM-333NX 300Mbps ADSL Modem Kurulumu (Resimli Anlatım)

Inca IM-333NX 300Mbps ADSL Modem Kurulumu (Resimli Anlatım)

Web kurulum sayfası açılacaktır. Gelen ekranda üst kısımdaki “Hızlı Kurulum” menüsüne tıklayınız. Açılan sayfada sol tarafta bulunan “Hızlı Kurulum” menüsüne ve daha sonra “Başla” butonuna tıklayalım. Kurulum işlemlerine başlayacağımız sayfa açılacaktır.

Açılan sayfada, arayüzde hangi işlemlerin yapılacağı adım adım göterilmektedir. Burada “İleri” diyoruz.

İlk ekranda PCV Ayarlarını yapıyoruz “VPI: 8”, “VCI:35” olarak ayarlanmış ise “İleri” butuna tıklıyoruz.

ISS Bağlantı Türü ekranında PPPoE/PPPoA seçeneğini işaretleyerek “İleri” butonuna tıklayınız

PPPoE/PPPoA ekranında “Kullanıcı Adı” yazan yere servis sağlayıcınızın (ISS) verdiği kullanıcı adınızı ve Şifre yazan alana da verilen şifreyi yazarak “İleri” butonuna tıklayınız.

Kablosuz Ayarlar sayfası gelecektir. SSID ve Kimlik Doğrulama Türü alanları açılacaktır.

Kablosuz ağ adınızı değiştirmek istiyorsanız, SSID kısmına Türkçe karakter kullanmadan bir kablosuz ağ adı yazabilirsiniz. Kimlik Doğrulama Türü alanı Devre Dışı olarak gelir; kablosuz özeliğini kullanacak iseniz Kimlik Doğrulama Türü kısmını açık hale getirip, güvenlik modunu WPA2-PSK seçerek kablosuz ağ şifrenizi oluşturup “İleri” butonuna tıklayınız.

“Hızlı Kurulum Tamamlanmıştır!!” başlıklı sayfa açılacaktır. Girdiğiniz bilgilerde herhangi bir hata yok ise “İleri” butonuna tıklayınız.

“Değişiklikler kaydedildi” bilgilendirme sayfası geldikten sonra, “Kapat” butonuna tıklayarak internetini kullanmaya başlayabilirsiniz.

Exit mobile version