Site icon TeknoDestek

INCA IM-310NX Modem Kurulumu Nasıl Yapılır?

INCA IM-310NX Modem Kurulumu işlemleri için aşağıdaki adımları takip edelim.

Modemin web arayüzünden hızlı kurulum yapmak için internet tarayıcınızı açınız; adres satırı bölümüne http://192.168.1.1 adresini yazınız ve Enter tuşuna basınız. Gelen ekranda web arayüzü kullanıcı adı ve şifresini yazınız ve Giriş yap butonuna tıklayınız. (Fabrika ayarlarında web arayüzü kullanıcı adı admin, şifresi admin’dir.) Fakat giriş şifresinde sorun yaşıyor iseniz modemi resetleyiniz.

Gelen ekranda, Kolay Kurulum menüsüne tıklayınız. Sonara servis sağlayıcınız tarafından verilen VPI/VCI değerlerini yazınız. TTNET için bu ayarlar 8/35’tir. Bağlantı Türü bölümünden PPPoE seçeneğini seçiniz. Ardından ADSL kullanıcı adınızı, ADSL şifrenizi yazınız ve Uygula butonuna tıklayınız.

Modem Arayüzünden Kablosuz Ağ Ayarlarının Yapılması

Sol taraftaki menüden Kablosuz Yönetimi tıklayınız.

Sonrasında açılan ekranda “Şifre” sekmesine tıklayınız.

Güvenlik metodu örnek olarak WPA-PSK seçilerek anlatılmıştır. İstediğiniz taktirde başka bir metodu da seçebilirsiniz. WPA ön-paylaşımlı anahtar bölümüne kablosuz ağınıza vermek istediğiniz şifreyi yazınız.

Modeme kablosuz olarak bağlanabilmek için bu şifreyi bilgisayarınızın ağ bağdaştırıcısına da yazmanız gerekmektedir. Ancak farklı kullanıcılar tarafından kullanılmasını istemiyorsanız, mutlaka şifre veriniz.

Sistem Gereksinimleri ve Kutu İçeriği

Sistem Gereksinimleri

Kutu İçeriği

“N” Hızında video ekleyebilir, veri taşıyabilir ve internete resimlerinizi kolaylıkla yükleyebilirsin. “N” Farkıyla hız sınırlarınızı zorlayın.

INCA IM-310NX Teknik Özellikler

Inca IM-310NX 4 Port 300Mbps Modem + Router Özellikleri

 

Exit mobile version