Site icon TeknoDestek

‘Huawei HG255s’ Modem Kurulumu Nasıl Yapılır? (Resimli Anlatım)

'Huawei HG255s' Modem Kurulumu Nasıl Yapılır? (Resimli Anlatım)

Huawei markasının yeni nesil cihazlarından biri olan HG255s modeli, genelde Superonline Fiber internet müşterilerine arz edilen bir cihaz. Cihazın kurulumu ise diğer Huawei modemler ile benzerlik göstermez. Hızlı kurulum alanı kaldırılmış durumda, farklı bir arayüz karşımıza çıkıyor. Superonline Fiber abonesi iseniz, cihaz otomatik kurulumunu yapabilir. Fakat farklı servis sağlayıcısında kurmak ya da manuel kurulum yapmak isteyen takipçilerimiz için kurulum adımlarını paylaşıyoruz.

Aşağıdaki adımları takip edelim:

“Oturum aç” butonuna tıkladıktan sonra modemin arayüzünün varsayılan giriş şifresini değiştirmemiz öneriliyor. Değiştirmeden geçiyoruz; siz isterseniz değiştirebilirsiniz.

Modem arayüzüne giriş yaptık. Internet → Internet Ayarları menülerine tıklayalım.

İşlem tamamlandı. Modeminiz kullanıma hazır, Wi-Fi kullanımı için ise modemin arkasında bulunan etikette varsayılan Kablosuz Ağ adı ve şifresi yazmaktadır. Bu bilgilerle kablosuz olarak da bağlanabilir ve internete girebilirsiniz. Fakat Kablosuz Ağ Adınızı ve Şifrenizi değiştirmek isterseniz, sitemizde bulunan “HG255s Kablosuz kurulum” makalesini inceleyebilirsiniz.

Not: Yukarıdaki ekran görüntüsünde görülen internet kullanıcı adı ve şifre gibi bilgiler örnek olarak yazılmıştır.

Exit mobile version