Site icon TeknoDestek

Facebook’ta Bir İşletme Sayfasını Paylaşma

Facebook'ta Bir İşletme Sayfasını Paylaşma

Bu yazımızda Facebook‘ta bir işletme sayfasını paylaşma konusu ile ilgili detaylı bilgi vereceğiz.

İster web tarayıcı ister mobil uygulama olsun, Facebook‘ta bir işletme sayfasını paylaşmak kolaydır.

İşletme sayfaları, arkadaş listenizdekiler (ve sayfa takipçileriniz) tarafından, kendi Facebook hesaplarının zaman tünelinde, gruplarda ve etkinliklerde veya özel mesaj yoluyla görüntülenebilecek ve paylaşılabilecek şekilde tasarlanmıştır. Bu seçeneklerden herhangi birini kullanarak bir şirketin veya kuruluşun sayfasını paylaşmak için, sayfanın başlık fotoğrafının altında bulunan bir ok simgesi şeklindeki Paylaş (Share) butonuna tıklayın.

Mobil uygulamada da paylaşım hemen hemen aynı şekildedir. Bir paylaşım taslağı oluşturabileceğiniz sayfanın menüsünü açmak için ⋯ (üç nokta) simgesine dokunun. Gönderiyi, ekranın üst kısmındaki seçeneği kullanarak, zaman tünelinizde veya başka bir konumda paylaşabilirsiniz.

İşte, Facebook işletme sayfanızı hem bilgisayarda bir tarayıcıda ve Facebook mobil uygulamada paylaşmak için yapmanız gerekenler!

Bilgisayarda, Facebook İşletme Sayfasını Paylaşma

Facebook Mobil Uygulamasında Facebook İşletme Sayfasını Paylaşma

Bu yazımızda Facebook‘ta bir işletme sayfasını paylaşma konusu ile ilgili detaylı bilgi vereceğiz.

Konu hakkındaki sorularınızı ve yorumlarınızı, aşağıdaki yorum bölümünden bize iletebilirsiniz.

En güncel teknoloji konuları ile ilgili teknik destek ve çözüm içeren videolar için Teknodestek YouTube kanalımızı da takip edebilirsiniz.

Ayrıca, yorumlar bölümünden, web sitemizde hangi konularla ilgili içerikler görmek istediğinizi; hangi teknik konularda arama motorlarında daha çok arama yaptığınızı ileterek; sitemizin içeriğinin daha alakalı ve zengin olmasına katkı sunabilirsiniz.

Hazıladığımız içerikleri beğeniyorsanız, bu içeriklerin daha fazla kişiye ulaşması için, yazılarımızı sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz; ve böylece daha çok kişinin bu içeriklerden istifade etmesine yardımcı olabilirsiniz.

Exit mobile version