Site icon TeknoDestek

Facebook Business Ekranlarına Ödeme Yöntemi Ekleme ve Kredi Kartı Bilgilerimizi Tanımlama Nasıl Yapılır ?

facebook business odeme yontemi ekleme kapak

Merhaba değerli TeknoDestek takipçileri bugün sizler için çok önemli ve sizde faydası olabileceğini düşündüğümüz bir konuya değineceğiz.

Bildiğiniz üzere Facebook üzerinden uzun zamandır ticari işlemlerimizi yapıp işletmemiz için ya da kurumsal firmalar için reklam verebileceğimiz ‘Facebook Business‘ platformu mevcut dilerseniz öncelikle ‘Facebook Business‘ nedir , ne işe yarar hayatımızın hangi noktasında kullanmaya başlayabiliriz , ve neden kullanmalıyız bu konulara değinelim.

Facebook Business Nedir? 

Facebook Business; Facebook‘un standart kullanımına oranla daha farklı bir şekilde çalışan bir platformdur. Bu ortam sadece firmaların işine yarayacak şekilde tasarlanmıştır ve bizlere sunulmuştur. Yani ‘Facebook Business‘ aracılığıyla sosyal medya hesaplarınızı ticari alanda daha aktif bir şekilde yönetebilir ve daha başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

Facebook Business Manager  Kullanımının Olası Farklılıklar Nelerdir?

Facebook Business üzerinde reklam yönetimini gerçekleştirmek, gönderiyi öne çıkarmaya göre daha işlevsel bir şekilde çalışır.

Business’ın sunduğu farklılıklar şu şekilde;

Fakat her özel platformda ek özelliklerin ücretli olduğu gibi ‘Facebook Business‘da bu kullanımları ücretli olarak bizlere sunmakta , reklam ücretli günden güne değişmektedir , reklam ve öne çıkarma işlemleri için en basit ödeme aracı olarak Fiziki ya da Sanal Kart bilgilerinizin tanımlı olması gerekir.

Ödeme Bilgileri Nasıl Tanımlanır ?

Exit mobile version