Site icon TeknoDestek

Edimax AR-7186WNA Modem Kurulumu ve Kablosuz Ayarlar (Resimli Anlatım)

Edimax AR-7186WNA Modem Kurulumu ve Kablosuz Ayarlar (Resimli Anlatım)

Kullanıcı adı kısmına ‘admin’, şifre kısmına ‘1234’ veya ‘admin’ yazarak ‘OK’ veya ‘Oturum aç’ butonuna tıklayalım. Hata alıyorsanız şifrenizi değiştirmişinizdir; değiştiğiniz şifreyi hatırlayamıyorsanız modeminizi resetleyerek varsayılan değerlere döndürebilirsiniz.

Modem web arayüz sayfası açılacaktır. Açılan arayüz sayfasında “Interface Setup”(Arayüz Ayarı) gelecektir. “Interface Setup”(Arayüz Ayarı) menüsüne tıklayıp, açılan alt menülerden, Internet (WAN) kurulumu için “Internet” menüsüne tıklayınız.

Modemin kablosuz özelliğini kullanmak için yine aynı sayfada üst kısımda bulunan “Interface Setup” menüsünün altındaki “Wireless”(Kablosuz) sekmesine tıklayınız.

Açılan sayfada “SSID” kısmına Türkçe karakter kullanmadan bir kablosuz ağ adı belirleyebilirsiniz. “Authentication Type”(Doğrulama Türü) kısmında “WPA2-PSK” ve “Encryption” kısmında “AES” seçeneğini seçmenizi tavsiye ederiz. “Pre-Shared Key”(Ön-Paylaşımlı Anahtar) kısmına da en az 8 haneli ve Türkçe karakter kullanmadan bir kablosuz ağ şifresi belirleyebilirsiniz.

Exit mobile version