Ana Sayfa Sosyal Medya Clubhouse Uygulaması Nasıl Kullanılır?

Clubhouse Uygulaması Nasıl Kullanılır?

0

Bu makale, sesli sosyal ağ Clubhouse uygulamasının nasıl kullanılacağını, bir profilin nasıl oluşturulacağını, kişileri ve ilgi alanlarını nasıl takip edeceğinizi ve odalara nasıl başlayacağınızı ve odalara nasıl katılacağınızı açıklamaktadır.clubhouse uygulamasi nasil kullanilir 1

1-Öncelikle şuanda Clubhouse uygulamasını kullanmak için bir davet almanız gerekmekte. Sadece App Store üzerinden indirebileceğinizi de unutmayın (Yakın zamanda Android’e gelecek ve herkese açık olacak). Davet aldıktan sonra, Clubhouse’u App Store’dan indirin. Uygulamayı indirdikten sonra, davet kodunuzu girin (veya davet bağlantısını takip edin) ve profilinizi oluşturun.

2-Bir kullanıcı adı seçin. Instagram veya Twitter kullanıcı adı gibi bu kullanıcı adı, insanlar sizi odalara veya kulüplere eklediğinde seçmiş olduğunuz adın önünde @ sembolünü içerir.

3-Bir takma ad seç. Clubhouse bu adı diğer kullanıcılara gösterir. Yasal adınızı, tercih ettiğiniz adınızı veya başka herhangi bir şeyi kullanın. Neyi seçerseniz seçin, bir bakışta görmeyi kolaylaştırın, böylece bir odada anında tanınırsınız.

4-Biyografinizi yazın. Biyografi, kendinizle ilgili herhangi bir şeyi paylaşmakta özgür olduğunuz yerdir. Twitter biyografisinden farklı olarak, bir karakter sınırı yoktur ve satır sonlarına izin verilir, bu yüzden yaratıcı olun. Biyografinize bağlantılar ekleyebilirsiniz, ancak bağlantılar etkin değildir. Diğer Clubhouse kullanıcıları bağlantıyı kopyalayıp bir tarayıcıya yapıştırmalıdır.

5-Twitter ve Instagram hesaplarınızı bağlayın. Bu bağlantılar isteğe bağlıdır ancak diğer Clubhouse kullanıcılarının sizi diğer sosyal medya sitelerinde takip etmesini kolaylaştırır. Twitter’a bağlandığınızda, profil bilgilerinizi Clubhouse’a taşıyabilirsiniz.

İnsanları ve İlgi Alanları Takip Edin

Profilinizi oluşturmayı bitirdiğinizde, Clubhouse takip etmeyi seçebileceğiniz ilgi alanlarının bir listesini görüntüler. Bunlar, Dışarıda Takılma, Dünya İşleri, Yaşam, Acele, Bilgi, Sağlık, Yerler, İnanç, Eğlence, Kimlik, Teknoloji, Diller, Sanat ve Spor gibi kategorilere ayrılmıştır.