Site icon TeknoDestek

CloudBerry Yedekleme ile Linux Verilerini Amazon S3’e Yedekleme

CloudBerry Yedekleme kapak

CloudBerry yedekleme alanında profesyonel bir çözüm olarak devreye giriyor. CloudBerry Labs, masaüstü yedekleme, sunucu yedekleme, veri çoğaltma ve daha fazlası için bir dizi çözüm sunuyor. Bu yazıda, bilgisayarınıza ait verilerinizi CloudBerry Backup for Amazon S3‘e ücretsiz olarak yedekleme konusunda size rehberlik edeceğim.

Devam etmeden önce ve tüm süreci açıklarken, kişisel dosyalarınızı korumak için CloudBerry Backup for Linux‘un ücretsiz sürümünü kullanabileceğinizi söyleyeyim. Ücretsiz sürüm, esnek zamanlayıcı ve saklama politikaları gibi gelişmiş özellikler sunar. Kişisel baskıya gitmeye hazırsanız, sıkıştırma ve şifreleme gibi gelişmiş özellikler elde edersiniz. Öte yandan, sunucu sürümü, iş için kullanılabilir.

Linux için CloudBerry Backup‘ı çalıştırma gereksinimleri basittir. Sistem, minimum 512MB ve 100MB boş yükleme alanına sahip olmalıdır. Desteklenen işletim sistemi listesini belirtelim:

Desteklenen bulut depolama hizmetleri söz konusu olduğunda, Amazon S3, Microsoft Azure, Google Cloud Storage, Oracle Cloud, Backblaze B2, OpenStack, Rackspace vb. gibi tüm ana sağlayıcılar desteklenmektedir.

 

Cloudberry ile Linux’teki verileri nasıl yedekleyebilirim?

$ sudo dpkg-i PATH/paket_adı

Exit mobile version