Site icon TeknoDestek

Aztech WL556E Powerline Kurulumu

Aztech WL556E Powerline Kurulumu kapak

Aztech WL556E 300Mbps Kablosuz-N Genişletici (Extender), 1-adet 10/100Base-T Ethernet bağlantı noktasıyla, kablosuz 802.11b/g/n standartlarını destekler.

Aztech WL556E, evinizdeki veya ofisinizdeki kapsama alanını en üst düzeye çıkarmak için, mevcut herhangi bir kablosuz yönlendiricinin (modemin)/AP (Access Point)’nin erişimini genişletmek için MIMO teknolojisi ile tasarlanmıştır. Temel olarak sinyali, kablosuz yönlendiricinizden (modeminizden) / AP (Access Point)’nizden alır ve kablosuz sinyal menzilini, daha önce ulaşılamayan daha uzak konumlara genişletmek için tekrarlar.

Kablosuz ağınızı yetkisiz erişimden korumak için 64/128-bit WEP, Wi-Fi Korumalı Erişim (WPA) ve TKIP ve AES algoritmasına sahip en son WPA2 şifreleme ile donatılmıştır. Kablosuz bağlantılar için MAC Adresi Filtreleme, kablosuz ağınız için ek bir güvenlik katmanı sağlar.

Cihaz, kablosuz bir AP veya kablosuz köprü görevi görmek üzere, mevcut bir kablolu ağa bağlanmak için kullanılabilen 1 x 10 / 100M Otomatik MDI / MDIx Ethernet bağlantı noktasıyla birlikte gelir. Cihazın web tabanlı arayüzü, cihazı yapılandırmak veya PC‘nizin ağ arabirim kartına bağlandığında, ürün yazılımını yükseltmek için de kullanılabilir.

Cihaz Ön Panelindeki Işıklar ve İşlevleri

Cihaz Ön Panelindeki Işıklar ve İşlevleri

Cihaz Kurulumu

Cihazın kurulumu oldukça kolaydır. Cihazı, modeminize bağlamak için aşağıdaki adımları uygulamanız yeterlidir. Modemin ve kablosuz genişleticinin aynı kablosuz kanal ayarına sahip olması gerektiğini unutmayın.

Web Arayüz ile Kurulum

Kablosuz AP Olarak Kurma

WL556E‘nin kablosuz AP olarak kullanılması için ekstra yapılandırma gerekmez. Mevcut modeminizden bir Ethernet kablosunu WL556E‘ye bağlamanız yeterlidir ve internette kablosuz olarak gezinmeye hazırsınız. WL556E üzerinde daha önce herhangi bir yapılandırma yaptıysanız, cihazı fabrika ayarlarına geri yüklemek için, Ethernet bağlantı noktasının yanındaki Sıfırla (Reset) butonuna 5 saniye basın.

Exit mobile version