Site icon TeknoDestek

Android Telefondan veya Tabletten Yazıcıya Nasıl Çıktı Gönderilir?

Android Telefondan veya Tabletten Yazıcıya Çıktı Gönderme kapak

Android teknolojisi ilerledikçe ve geliştikçe, Android telefonunuzdan veya tabletinizden herşeyi yapabilme olanaklarınız da artıyor. Google, kablosuz ağınıza bağlı veya USB kablosu ile bilgisayarınıza bağlı yazıcınızla çalışan bir bulut yazıcı uygulaması (cloud printing app) tasarladı. Bu makalemizde, bilgisayarınızdaki Google Chrome’da Google Cloud Print kurulumunun nasıl yapılacağını ve doğrudan Android cihazınızdan nasıl yazıcıya çıktı gönderebileceğinizi ve çıktı alabileceğinizi anlatacağız.

Yazıcınızı, Google Cloud Print’e Nasıl Eklersiniz?

Google Cloud Print Uygulaması Android Telefonunuza veya Tabletinize Nasıl Eklenir?

Android telefonunuzdaki ve tabletinizdeki Google hesabınızı bilgisayarınızda da etkinleştirdiğinizde, telefonunuzdan veya tabletinizden yazıcınızı göre(bile)ceksiniz.

 

Yerel Bir Dosyayı Android Telefonunuzdan veya Tabletinizden Nasıl Yazdırırsınız?

Android Telefonunuz ile İnternetteki Bir Dosyayı Nasıl Yazdırırsınız?

Yazıcı segmentinde bilinen ve en çok kullanılan markaların en son model yazıcıları Google Cloud Print ile uyumludur. Google Cloud Print ile uyumlu olmayan bazı yazıcılar var, dolayısıyla kötü bir sürpriz ile karşılaşmamak için Google, Google Cloud Print ile uyumlu tüm yazıcıların bir listesini hazırladı. Biz bu listedeki yazıcılardan tarama yapabilen, fotokopi çekebilen, iki-yönlü çıktı verebilen HP OfficeJet Pro serisi yazıcıyı beğendik ve yazıcı konusunda kararsız iseniz bu yazıcıyı öneriyoruz.

Exit mobile version