Google Home mobil uygulaması aracılığıyla cihazlarınızdaki Google Asistan sesini değiştirebilirsiniz. Google cihazlarınız tarafından kullanılan ses o kadar ikoniktir ki, Google‘ın farklı bir ton veya aksanla konuştuğunu hayal etmekte zorlanabilirsiniz. Ancak, zaman zaman ünlülerin sesleri de dahil olmak üzere yaklaşık bir düzine versiyon arasından seçim yaparak Google‘ı kişisel zevkinize göre özelleştirebilirsiniz.

Telefonunuzdaki Google Home uygulamasından belirli bir Google Asistan sesini seçebilirsiniz . Bu ses daha sonra hesabınızı kullanan her Google cihazına uygulanacaktır (telefonunuzun Google Asistan ve evinizdeki herhangi bir akıllı hoparlör veya akıllı ekran. vb)

Google Asistanınızın sesini nasıl değiştirirsiniz?

  1. iPhone veya Android’inizde Google Home uygulamasını başlatın.
  2. Ekranın sağ üst köşesindeki hesap profilinize dokunun.
  3. Açılan pencerede “Asistan ayarları“na dokunun.
  4. Asistan sesi“ne dokunun. Bu seçeneği görmüyorsanız, ayarlarda seçeneklerinizi genişletmek için sayfanın altındaki “Daha fazlasını görüntüle“ye dokunun.
  5. Asistan Sesi sayfasında, her bir ses seçeneğini duymak için kaydırın.

-Sayfadaki her daire farklı bir sesi temsil eder. Bazıları erkeksi, bazıları kadınsı ve her birinin farklı bir tonu, ritmi veya aksanı var.
-Bir ünlü sesi bile seçebilirsiniz, ancak bunu seçerseniz varsayılan Google Asistan sesiyle birlikte çalışacağını unutmayın .

6. Kullanmak istediğiniz sesi seçtikten sonra sayfanın sol üst köşesindeki geri düğmesine dokunun; seçiminiz otomatik olarak kaydedilecektir.

Artık istediğiniz ses ile kullanıma başlayabilirsiniz.