Samsung note 20 ailesi geliyor mu, Note 20 ailesi ne zaman satışa sunulacak? Evet merakla beklenen Samsung Galaxy Note 20 serisinin çıkış tarihi duyuruldu ve satışa sunulması öngörülen tarih de belirlendi. Samsung’a yakın olduğu bilinen sammobile’ın aktardığı verilere göre Note 20, 5 Ağustos tarihinde dünyaya duyurulacak ve 21 Ağustos tarihinde de dünya genelinde satışa sunulacak. Tabi ki bu bilgiler sadece Samsung’a yakın bir medya kaynağından geldiği için büyük ihtimalle doğru olabilir fakat firmanın henüz kesin bir açıklaması bu yönde olmadı.

Note 20 serisinin bu kadar heyecan uyandırmasının sebebi şudur ki bu yıl bütün firmalar gerçekten çok güçlü telefonlar duyurdu ve huawei şu günlerde telefoto lensli bir telefon için patent aldı. Sonuç olarak bütün firmaların adeta içinde olduğu bu yarışta pazar payı en büyük olanlardan biri olan Samsung’un bu durumda neler yapacağını hepimiz merak ediyoruz. İsterseniz kısaca beklenen özelliklerini inceleyelim ve neyi beklediğimizi daha iyi kavrayalım.

gorsel 1

-pil: evet Note 20 serisinin odak noktalarından birisi pil performansı ve Note 20 ultra’nın  4500 mAh  batarya ile gelmesi bekleniyor 25w hızlı şarj desteği ile gelmesi ön görülen telefonun kablosuzda da hızlı şarjı bu şekilde destekleyip desteklemeyeceği hakkında bir bilgi şuan için bulunmuyor olmasına karşın bu özellik rakiplerinden ayrılabileceği bir özellik ve Samsung’un da bunun üzerinde duracağını düşünüyoruz.

gorsel 2

 

kamera: Note 20 ultra’nın 108 megapiksellik bir ana kamera ile geleceği aktarılırken bu kameranın en çok geliştirilen noktasının otofokus özelliği olduğu söyleniyor.

donanım: snapdragon 865 ile veya exynos 992 işlemci ile geleceği düşünülen telefonun bu noktada güçlü bir cihaz olacağını herkes tahmin edebilir diye düşünüyorum. Ve bu donanım seviyesindeki bir cihazın her ne kadar belirtilmese de depolama ve RAM bellek tarafında bir problem sunmayacağı aşiardır.