Siz değerli okuyucularımızla bu makalemizde Twitter‘da bildirim türleri ayarlarının nasıl yapılabileceğini paylaşacağız.

Kısa süre içerisinde sosyal medyanın en çok kullanılan ağlarından biri olan ve yenilikleriyle göz kamaştıran Twitter‘da, Bildirim Türleri Ayarları”nın yapılandırılmasının nereden ve nasıl  sağlanacağının bilinmemesi, kullanıcıları için sorun teşkil etmektedir.

Birisinin sizi takip ettiğinde ya da birinin sizin fotoğrafınızı beğendiğinde, size bildirim gelmesini sağlamak için aşağıdaki adımları izlemeniz yeterli olacaktır.

  • Öncelikle boş bir internet sayfası açıp adres satırını temizleyerek “www.twitter.com/signup” yazıp Enter‘a tıkladıktan sonra açılan sayfada, Twitter hesabımızın kullanıcı adı ve şifre bilgilerini girerek hesabımıza giriş yapıyoruz.

Twitter’da Bildirim Türleri Ayarları Nasıl Yapılır Resimli Anlatım 2

  • Hesabımıza giriş gerçekleştirdikten sonra, sayfanın sağ üst tarafında yer alan profil resmimize tıklayıp işlemlerimizin devamını sağlıyoruz.

Twitter’da Bildirim Türleri Ayarları Nasıl Yapılır Resimli Anlatım 3

  • Açılan menü listesi içerisinde bulunan Ayarlar” menüsüne tıklıyoruz.

Twitter’da Bildirim Türleri Ayarları Nasıl Yapılır Resimli Anlatım 4

  • Açılan sayfada sol tarafta bulunan menüler içerisinden İnternet Bildirimleri” menüsüne tıklıyoruz.

Twitter’da Bildirim Türleri Ayarları Nasıl Yapılır Resimli Anlatım 5

  • Bildirim Türleri” başlığı altında bir sayfa açılacaktır. Açılan sayfada yer alan menüler içerisinde, “Beni bilgilendir” yazısının yanında ve altında yer alan seçeneklerle, attığınız Tweet‘lerin kişiselleştirilmesini gerçekleştirebilir ya da “Herkese Açık” hale getirebilirsiniz.
  • Düzenlemeleri yaptıktan sonra ekranın alt kısmında yer alan Değişiklikleri Kaydet” butonuna tıklayıp yaptığınız ayarları ve değişiklikleri kaydedebilirsiniz.

Twitter’da Bildirim Türleri Ayarları Nasıl Yapılır Resimli Anlatım 6

İyi Tweet‘ler dileriz.