Uplay Oyun Aktivasyonu İşlemi aşamaları. Son zamanlarda yapılan incelemelere göre toplumun büyük bir kesimi zamanının yarısından fazlasını oyun içerisinde geçiriyor. yaş grubu belirlenmeyen her yaş gurubunu içerisine barındıran oyunlar kullanıcılarının oldukça beğenisini almış halde.

Doğal olarak kullanıcılar oyun oynarken sorun yaşamak istemiyor fakat zaman zaman çeşitli sorular ile karşı karşıya kalabilir. Oyun severler en heyecanlı bölümünde sorun yaşayıp bu keyifli zamanı bozmak istemiyor.

Yapılan incelemelere göre bir çok oyun severin sorduğu sorulardan bir tanesi oyun aktivasyon işlemlerinin yapım aşaması odu. Bizlerde siz oyun sever kullanıcılar için bu konuyu ele aldık. Yazımızda bu konu hakkında neler yapabileceginizi en yalın hali ile sizler için paylaştık.

Şimdi hep birlikte   oyun aktivasyonu nasıl yapılır inceleyelim.

Uplay oyun aktivasyon

G

Uplay launcher hesap bilgilerinizi girin ve LOG IN butonuna tıklayın

Uplay Oyun Aktivasyonu

GAMES başlığına tıklayın.

uplay2

ACTIVE PRODUCT butonuna tıklayın

uplay3

Ürün anahtarını aralarında – işaretleri ile girin ve OK butonuna tıklayın

uplay4

ACTIVATE butonuna tıklayın

uplay5

Oyununuzun aktivasyonu tamamlandı, GO TO MY GAMES butonuna tıklayarak aktif oyunlarınıza ulaşın.

uplay6

Oyununuzu tıklayın.

uplay7

PLAY butonuna tıklayarak oyununuza başlayabilirsiniz

uplay1

Yukarıda son zamanların en çok kullanılan Uplay oyun aktivasyon konusuna değindik. Kullanıcılar bu işlem aşamasının zor olduğuna inanmaktadır.  Yazımızda aslında bu ilşemin ne kadar kolay olduğunu öğrenmiş olduk. Siz kullanıcılar için bu konuyu en yalın hali ile ele aldık. işlemler oldukça basit. Umarım makalemiz sizler için faydalı olmuştur.  Farklı oyun ve destek konuları için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Bir sonraki yazımız Uplay Launcher Sorunu İnceleme imkanına bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Hazırlayan: Süleyman SÜME

2 YORUMLAR

  1. oyunu farklı bir siteden indirdim aktivasyon kodum yok ne yapabilirim cevap verirseniz sevinirim