TikTok Profilinizi Kimin Görüntülediğini Bulma

Bu yazımızda, TikTok profilinizi kimin görüntülediğini bulma konusunda detaylı bilgi vereceğiz.

TikTok Profilimi Kim Görüntüledi, TikTok Hesabımı Kim Görüntüledi, TikTok Hesabıma Kim Baktı, TikTok Profilime Kim Baktı?

Kısav ideo paylaşım platformu TikTok, artık profilinizi kimin görüntülediğini bildiren yeni bir özelliğe sahiptir.

TikTok hesabınızda Profil Görüntüleme Geçmişi (Profile View History) özelliğini etkinleştirmek için TikTok profilinizi açın; ve sağ üst köşedeki göz simgesine dokunun.

Profil Görüntüleme Geçmişi (Profile View History) özelliğini etkinleştirdiğinizde; diğer kişiler de, onların profillerini ziyaret ettiğinizi görecektir.

TikTok, her gün katılan sayısı daha da artan kullanıcılarla beraber yüz milyonlara ulaşan kullanıcıya sahip. Bir TikTok hayran kitlesi oluşturmak istediğinizde; bu kullanıcılardan hangisinin profilinizi ziyaret ettiğini bilmek istemez misiniz?

TikTok Profilinizi Kimlerin Görüntülediğini Nasıl Anlayabilirsiniz?

Şimdiye kadar herhangi bir TikTok kullanıcısının, TikTok profilinize ne zaman baktığını tespit etmenin bir yolu yoktu. Ancak TikTok’a yeni gelen bir özellik bunu değiştiriyor.

TikTok’a gelen Profil Görüntüleme Geçmişi (Profile View History) özelliği; son 30 gün içinde TikTok profilinizi ziyaret eden kullanıcıların bir listesini oluşturur. Bu özelliğin tek dezavantajı; yalnızca kendi TikTok hesaplarında Profil Görüntüleme Geçmişi (Profile View History) özelliği açık olan kullanıcıları listelemesidir.

Bu, Profil Görüntüleme Geçmişi (Profile View History) özelliğini açtığınızda; sizi, diğer kullanıcıların Profil Görüntüleme Geçmişi listelerinde görünür kılacağı anlamına geliyor. Bu, iki yönlü çalışan bir özelliktir. Profilinizi kimin görüntülediğini görürsünüz, ancak diğer kullanıcılar da sizi görebilir.

İşte, TikTok hesabınızda Profil Görüntüleme Geçmişi (Profile View History) aktif etmek için yapmanız gerekenler!

  • Telefonunuzda TikTok uygulamasını açın ve uygulamanın sağ alt köşesine dokunarak profil sayfanıza gidin.
  • Gelen ekranda sağ üstte yer alan göz simgesine dokunun. Daha sonra Aç (Open) seçeneğine dokunun.

TikTok Profilinizi Kimin Görüntülediğini Bulma

TikTok Profilinizi Kimin Görüntülediğini Bulma

Not: Göz simgesini görünmüyorsa; sağ üstteki ≡ (üç çizgi) simgesine dokunun. Ardından, açılan menü listesinde Ayarlar ve gizlilik (Settings and privacy) dokunun. Gelen ekranda Gizlilik (Privacy) seçeneğine dokunun; ardından, açılan sayfayı aşağı kaydırın. Daha sonra Profil görüntülemeleri (Profile views) seçeneğine dokunun. Bu seçeneği de görmüyorsanız, TikTok uygulamanızın güncel olup olmadığını kontrol edin.

  • Açılan sayfada, son 30 gün içinde profilinize bakan herkesin bir listesi size sunulacak. Bu sayfada, profilinizi görüntüleyen kullanıcıların profillerini görüntülemek için, kullanıcı adlarına dokunabilirsınız. Veya sadece Takip Et (Follow) butonuna dokunabilirsiniz.

Bu özelliği kapatmak isterseniz, aynı menü listesini takip edin. Ve ardından, sağ üstteki ⚙ (dişli çark) simgesine dokunun.

TikTok Profilinizi Kimin Görüntülediğini Bulma

Bu yazımızda, TikTok profilinizi kimin görüntülediğini bulma konusunda detaylı bilgi verdik.

Konu hakkındaki sorularınızı ve yorumlarınızı, aşağıdaki yorum bölümünden bize iletebilirsiniz.

En güncel teknoloji konuları ile ilgili teknik destek ve çözüm içeren videolar için Teknodestek YouTube kanalımızı da takip edebilirsiniz.

Ayrıca, yorumlar bölümünden, web sitemizde hangi konularla ilgili içerikler görmek istediğinizi iletebilirsiniz. Hangi teknik konularda arama motorlarında daha çok arama yaptığınızı belirtebilrisiniz. Böylece sitemizin içeriğinin daha alakalı ve zengin olmasına katkı sunabilirsiniz.

Hazıladığımız içerikleri beğeniyorsanız, bu içeriklerin daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Bunun için, yazılarımızı sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Ve böylece daha çok kişinin bu içeriklerden istifade etmesine yardımcı olabilirsiniz.