Windows 1935 hatası aslında bir dizi olası sorunu kapsayan oldukça genel bir hata kodudur, ancak hepsi aynı kategoriye girer. Bir uygulamayı bilgisayarınıza yüklerken 1935 numaralı Windows hatasını aldığınızda, uygulamanın çalışması için bir veya daha fazla gereksinim kullanılamaz.

Uygulama yükleyicisi veya Windows, uygulamanın düzgün şekilde yüklenmesini ve çalışmasını engelleyen sorun algıladığında yüklemeyi durdurur.

Neden 1935 Hatası?

1935 hatasının bir nedeni yoktur. Birçok programın Windows’da çalışması için güvenilen birkaç sistem bileşeni vardır. Bu bileşenlerden herhangi biri arızalanmış, eksik veya eskiyse, 1935 numaralı hatayı görme ihtimaliniz yüksektir.

Hata 1935 Nasıl Çözülür?

Sırasıyla:

1-Daha karmaşık bir şey yapmadan önce, sahip olduğunuz her şeyin tamamen güncel olduğundan emin olmak için sisteminizde bir Windows Güncelleştirmesi çalıştırarak başlayın.

2-Güncelleştirme sorununuzu çözmediyse, .NET çerçevesini onarmayı deneyin. Microsoft’un .NET çerçevesi birçok program tarafından kullanılıyor ve bununla ilgili bir sorun varsa, sorunun diğer uygulamanızı da etkilemesi muhtemel bir olasılık.

3-Ekranınızın sol alt köşesine sağ tıklayın, Çalıştır’ı seçin, komut kutusuna appwiz.cpl yazın ve Enter’a basın. Listeden Microsoft .NET Framework İstemci Profili’ni seçin, ardından Kaldır / Değiştir> .NET Framework’ü Onar> İleri’yi seçin. Onarım programı tamamlandığında Son’u seçin.

error1935 1

4-3D grafikler içeren oyunlar ve diğer uygulamalar, sürücüler ve Microsoft Visual C ++ gibi ek bileşenler gerektirir. Yeniden dağıtılabilir en son Microsoft Visual C ++ programını yüklemeyi veya güncelleştirmeyi deneyin.

5-Bazen, özellikle daha eski uygulamalarda, Windows uyumluluk modunda çalışmanız gerekebilir. Yükleyicinizi, 1935 hatasının bir uyumluluk sorunundan gelip gelmediğini görmek için uyumluluk modunda çalıştırmayı deneyin.

6-Windows modülleri yükleyicisinin sisteminizde çalışmadığı bir olasılık var. Sistem modüllerinin uygulamalardan kurulmasını sağladığından, çalışmadan, temel bileşenlerin yüklenmemesi için gereklidir.

7-Windows + R tuşlarına basarak tekrar Çalıştır’ı başlatın, kutuya services.msc yazın ve ardından Enter tuşuna basın. Sisteminizdeki tüm kullanılabilir servisleri listeleyen bir pencere açılacaktır. Windows Modül Yükleyici’yi sağ tıklayın, ardından ortaya çıkan menüden Başlat’ı seçin.

error1935 2

8-Son olarak, Windows kayıt defterinde bir sorun olabilir. Bazen girişler, olmaması gereken yerlerin arkasında kalır ve başka bir uygulama kayıt defterine bir daha yazmaya çalıştığında çakışmalara neden olur. İşleri tekrar takip etmek için bu hatalı girişleri el ile kaldırabilirsiniz.

Çalıştır’ı Windows + R ile başlatın, sonra girin ve regedit’i çalıştırın. Pencerenin sol panelini kullanarak HKEY_LOCAL_MACHINE> YAZILIM> Microsoft’a gidin. Office’i bulun, OfficeSoftwareProtectionPlatform’u kaldırın, bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tekrar yüklemeyi deneyin.

error1935 3