Site icon TeknoDestek

ZyXEL WRE6505 v2 Wireless AC750 Repeater Kurulumu

ZyXEL WRE6505 v2 Wireless AC750 Repeater Kurulumu

Bu yazımızda ZyXEL WRE6505 v2 Wireless AC750 Repeater kurulumu işlemini nasıl yapabileceğinizi detaylı olarak anlatacağız.

ZyXEL WRE6505 v2 Wireless AC750, IEEE 802.11 b/g/n/ac uyumlu modeminizin kablosuz ağını hızlı ve kolay bir şekilde genişletmenizi sağlar. WRE6505 v2‘yi doğrudan bir elektrik prizine taktığınızda; LED sinyal gücü göstergesi, ideal kurulum konumunu belirlemenizi sağlar. Hem 2.4 Ghz hem de 5 Ghx kablosuz ağ teknolojilerini destekleyen cihazda yer alan 1 adet LAN portu, Ethernet kablosu ile kablolu bağlantı imkanı da sunar.

Cihazın ön kısmına baktığımızda, Power/WPS LED ışıklarını, WPS tuşunu, 2.4Ghz ve 5Ghz sinyal gücünü gösteren LED ışıklarını görüyoruz.

ZyXEL WRE6505 v2 Repeater Kurulumu

Kuruluma başlamadan önce cihazı bir prize takıyoruz. Kurulum için bir bilgisayarı cihaz kablolu ya da kablosuz olarak bağlıyoruz. Bilgisayar yok ise, bir tableti ya da telefonu kablosuz olarak cihaza bağlayın ve kurulum için aşağıdaki adımları izleyin.

WRE6505 Repeater Kurulumu

Sihirbaz menüsünden kurulum işlemini bu şekilde tamamlamış oluyoruz. Artık ZyXEL WRE6505 v2 Wireless AC750 cihaza kablo ya da kablosuz olarak bağlanıp internetinizi kullanabilirsiniz.

Artık, ZyXEL WRE6505 v2 Wireless AC750 cihazınıza kablolu ya da kablosuz bağlanıp, internetinizi kullanabilirsiniz.

Sonuç

Bu yazımızda ZyXEL WRE6505 v2 Wireless AC750 Repeater kurulumu işlemini nasıl yapabileceğinizi detaylı olarak anlattık.

Konu ile ilgili sorularınızı, aşağıdaki yorum bölümünden bize iletebilirsiniz.

En güncel teknoloji konuları ile ilgili teknik destek ve çözüm içeren videolar için Teknodestek YouTube kanalımızı da takip edebilirsiniz.

Ayrıca, yorumlar bölümünden, web sitemizde hangi konularla ilgili içerikler görmek istediğinizi belirtebilirsiniz. Ayrıca hangi teknik konularda arama motorlarında daha çok arama yaptığınızı iletebilirsiniz. Böylece sitemizin içeriğinin daha alakalı ve zengin olmasına katkı sunabilirsiniz.

Hazıladığımız içerikleri beğeniyorsanız, bu içeriklerin daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Bunun için, yazılarımızı sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Böylece daha çok kişinin bu içeriklerden istifade etmesine yardımcı olabilirsiniz.

Exit mobile version