Site icon TeknoDestek

ZyXEL WRE2206 Repeater Kurulumu

ZyXEL WRE2206 Repeater Kurulumu

Bu yazımızda ZyXEL WRE2206 repeater kurulumu işlemini nasıl yapabileceğinizi detaylı olarak anlatacağız.

ZyXEL’in WRE2206 (N) modeli, hem erişim noktası (Access Point – AP) hem de kablosuz istemci olarak kullanılabilen bir evrensel tekrarlayıcı (Universal Repeater) cihazdır. WRE2206 (N), kablosuz istemcilerinden (bilgisayar, tablet, telefon, vs), erişim noktasına (router, modem, vs) iletişimi kablosuz olarak aktarır.

Cihazın ön kısmında WPS butonu, kablosuz sinyal gücü led ışığı, kablosuz olarak cihaz bağlı istemci sayısı göstergesi bulunuyor. Cihazın alt kısmında ise 1 adet LAN (Ethernet) portu bulunuyor.

ZyXEL WRE2206 Repeater Kurulumu

Cihaz kurulumuna başlamak için öncelikle cihazı bir prize takın. Daha sonra bir bilgisayardan kablosuz ya da kablosuz olarak cihaz bağlanın. Bilgisayarınız yok ise, bir tablet ya da bir telefondan kablosuz olarak cihaza bağlanın. Cihazın fabrika ayarlarındaki varsayılan kablosuz ağ şifre si 8 tane 0’dır (00000000).

WRE2206 Kurulumu

Sihirbaz menüsü dışında, Ağ (Network) menüsünü kullanarak da kurulum yapabilirsiniz.

Hepsi bu kadar. Artık ZyXEL WRE2206 cihazınıza kablolu ya da kablosuz olarak bağlanıp, internetinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Konu ile ilgili sorularınızı, aşağıdaki yorum bölümünden bize iletebilirsiniz.

En güncel teknoloji konuları ile ilgili teknik destek ve çözüm içeren videolar için Teknodestek YouTube kanalımızı da takip edebilirsiniz.

Ayrıca, yorumlar bölümünden, web sitemizde hangi konularla ilgili içerikler görmek istediğinizi belirtebilirsiniz. Ayrıca hangi teknik konularda arama motorlarında daha çok arama yaptığınızı iletebilirsiniz. Böylece sitemizin içeriğinin daha alakalı ve zengin olmasına katkı sunabilirsiniz.

Hazıladığımız içerikleri beğeniyorsanız, bu içeriklerin daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Bunun için, yazılarımızı sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Böylece daha çok kişinin bu içeriklerden istifade etmesine yardımcı olabilirsiniz.

 

Exit mobile version