Site icon TeknoDestek

Yer Bildirimi (Check-in) Özelliği ile Facebook Paylaşımına Konum Nasıl Eklenir?

Yer Bildirimi Check in Ozelligi ile Facebook Paylasimina Konum Nasil Eklenir kapak

Bu yazımızda Facebook paylaşımına konum nasıl eklenir konusu ve işlem adımları ile ilgili detaylı bilgi vereceğiz.

Facebook, Yer Bildirimi (Check-In) özelliğini 2010 yılında kullanıma sundu; ancak konum paylaşma özelliği o zamandan beri popülaritesini koruyor.

Bu özellik, işletmelerin konum – adres bilgilerini ekleyerek reklam vermeleri için harika bir araç haline geldi. İşletmeler, Facebook İşletme Sayfaları’na (Facebook Business Pages) bir konum ekleyebilir ve ardından müşteriler, Facebook‘ta arkadaşları ve aileleriyle işletmenin konumunu paylaşabilir.

Bu özelliği daha önce hiç kullanmadıysanız, aşağıdaki adımları uygulayarak hem bilgisayarda hem de Facebook mobil uygulamasında paylaşım yaparken ve reklam verirken konum – adres bilgilerinizi gönderiye veya reklama ekleyebilirsiniz.

Bilgisayarda, Facebook Paylaşımına Konum Ekleme

Facebook Mobil Uygulaması ile Facebook Gönderisine Konum Ekleme

İşletme Sayfaları için Facebook Yer Bildirimi (Check In) Özelliğini Etkinleştirme

Facebook sayfası olan bir işletmeniz varsa ve insanların, işletmenizin konumunu bilmesini istiyorsanız, aşağıdaki adımları uygulayın!

İşletmenizin adres bilgilerini gireceğiniz menüyü bulamıyorsanız, önce sayfanızın kategori ayarlarını değiştirmeniz gerekir.

Bu yazımızda Facebook paylaşımına konum nasıl eklenir konusu; ve işlem adımları ile ilgili detaylı bilgi verdik.

Konu hakkındaki sorularınızı ve yorumlarınızı, aşağıdaki yorum bölümünden bize iletebilirsiniz.

En güncel teknoloji konuları ile ilgili teknik destek ve çözüm içeren videolar için Teknodestek YouTube kanalımızı da takip edebilirsiniz.

Ayrıca, yorumlar bölümünden, web sitemizde hangi konularla ilgili içerikler görmek istediğinizi; hangi teknik konularda arama motorlarında daha çok arama yaptığınızı ileterek; sitemizin içeriğinin daha alakalı ve zengin olmasına katkı sunabilirsiniz.

Hazıladığımız içerikleri beğeniyorsanız, bu içeriklerin daha fazla kişiye ulaşması için, yazılarımızı sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz; ve böylece daha çok kişinin bu içeriklerden istifade etmesine yardımcı olabilirsiniz.

Exit mobile version