Site icon TeknoDestek

Yeni Google Pay Uygulaması Nasıl İndirilir ve Kurulur?

Yeni Google Pay Uygulamasi Nasil Indirilir ve Kurulur kapak

Google Pay, nakit para iadesi ödülleri, daha kolay para transferleri, yerel lokantalardan yemek siparişi verme ve çok daha fazlasını içeren bir dizi heyecan verici yeni özellikle birlikte büyük bir yeniden tasarıma kavuştu. Sunulan tüm yeni özellikleri görmek için denemeniz gerekecek. Yepyeni Google Pay‘i nasıl kuracağınızı bu yazımızda anlatacağız.

Yeni Google Pay Uygulaması Nasıl İndirilir?

Google Pay, Android telefonlarda yüklü gelir; ancak yeni sürümü henüz görmüyorsanız, Play Store‘da manuel olarak güncellemeniz gerekecektir.

Yeni Google Pay Uygulaması Nasıl Kurulur (Ayarlanır)?

Google Pay uygulamasının yeni sürümünün sunabileceği çok şey var ve Google, hizmeti kurarken tüm yeni özelliklerde size rehberlik ediyor. Yeni Google Pay‘i aşağıdaki gibi kurabilirsiniz:

 

Hepsi bu kadar! Şimdi, para transfer edebileceğiniz, yakındaki lokantaları ve benzin istasyonlarını bulabileceğiniz ve bulunduğunuz yere yakın mağazalardaki tekliflere göz atabileceğiniz Google Pay ana ekranını göreceksiniz. Google Pay, Android telefonunuz için ödeme platformudur ve yeni özellikler, kullanımını çok daha çekici hale getiriyor.

Exit mobile version