Site icon TeknoDestek

Xiaomi Kullanıcılarının Kullanması Gereken Cihaz Özellikleri

kapak

Xiaomi ülkemizde oldukça popüler olan akıllı telefon üreticilerinden biri , her fiyat segmentine uygun ürün gurubuyla kullanıcıların yüzünü güldürmeyi başardığını rahatlıkla söylemek mümkün.

Xiaomi kendi arayüzü olan bir çok gizli özelliği barındırmakta bu gizli özellikler kullanıcı deneyimini oldukça üst seviyelere çıkarıyor , ayrıca performans artışı sağlatan teknik detaylarda mevcut , sizler için bu gizli özellikleri sıraladık.

Ekran Kilitleme İşleminden Sonra Önbellek Temizleme İşlemi

Bildiğiniz  gibi önbellek temizleme işlemi Android cihazlarda sık kullanılan özelliklerden biri , ve bu işlemi yaptığımızda açık cihazda bulunan gereksiz uygulama dosyalarını , uygulamaları sildikten sonra kalan ufak tefek dosyaları tamamen yok edebiliyorsunuz , bu işlem cihazımızı daha uzun süreli kullanmamıza olanak sağlıyor . Xiaomi cihazlarda aşağıda bulunan ayarları yaptığınızda ,  bunu her defasında ilgili menüye girerek yapmaktan ziyade ; cihazınızın ekran kilidini aktif ettikten sonra arabirim tarafından otomatik olarak önbellek temizleme işleminin yapılması sağlanıyor.


Cihazımı Bul Özelliği

Apple markalı cihazlardan aşina olduğumuz cihazımızı bul özelliği ile kaybolmaların ya da hırsızlıkların önüne geçerek cihazınızı maksimum koruma ile güvende tutatabilirsiniz. Henüz tam anlamıyla bu sistemin ülkemizde yeterli kullanım düzeyine ulaşmadığını düşünsemde kullanmakta fayda var diyebilirim. İşlem için ;


Exit mobile version