Site icon TeknoDestek

Wintouch Q75S Tablet Firmware Yükleme İşlemi

Bu yazımızda Çin mali bir tablet olan Wintouch Q75S tablet Firmware doyasını ve yükleme işlemlerini anlatacağız. Rom dosyaları için arama yaptığınızda resmi web sitesindeki linklere ulaşabilmektesiniz ancak linklere tıkladığınızda bir Çin web sayfasına yönlendirmekte ve bu sayfaya da hesap oluşturarak oturum açsanız bile Rom dosyalarına ulaşılamamaktasınız.

İnternette ise bu tabletler için yüzlerce Rom dosyası mevcut ancak indirerek tabletinize yüklediğinizde ya tabletiniz açılmamakta ya da tabletinizin dokunmatik ekranı, kamerası veya kablosuz özelliği çalışmamaktadır.

 

Yine tabletiniz üzerindeki marka bilgileri silinmişse ve marka model bilgilerini bilmiyorsanız, tabletinizin içini açarak anakartında Q88DB-V1.2 yazdığını tespit ettiğiniz tabletlerde de bu yazımızdaki işlemleri uygulayarak çözüme ulaşabilirsiniz.

 

Bu yazımızda yüzlerce Rom dosyası içerisinde aramalar yapıp bulduğumuz Rom dosyalarını tabletimize yükleyip test ederek %100 sorunsuz çalışan Rom dosyasını ve yükleme adımlarını paylaşacağız.

Firmware Yükleme

https://yadi.sk/d/mgIvSC5EdSbHv  Rom dosyası

https://yadi.sk/d/U6b89I-PdVbrW  Rom yükleme programı

Tabletinizi %50 üzerinde şarj olmuş halde iken kapalı konumda USB kablosu ile bilgisayarınıza bağlayarak Ses arttırma ve açma tuşuna basılı tutunun. Bilgisayarınızda aygıt yöneticisi yeni donanım bulduğu anda ya da USB aygıt takıldı sesi duyduğunuz anda elinizi butonlardan çekin. Ses arttırma butonu ile işlem başlatılamazsa Ses kısma butonu ile aynı işlemi deneyin.

 

Tabletinizi Rom yükleme işlemi ile resetlemiş oldunuz. Tabletinizin açılması 5- 15 dakika arası sürebilir. Dil seçimi ve hesap tanımlamaları adımlarını tamamladığınızda kullanıma hazır oalcaktır. Rom yükleyerek resetleme işlemi yaptığınızda tablet içerisinde bulunan tüm dosyalarınız silinir. Eğer tabletinizde hafıza kartı kullanıyorsanız, bu işlemlere başlamadan önce hafıza kartınızı çıkartınız.

 

Exit mobile version