Site icon TeknoDestek

Windows 10’da Ses Sorunları ve Çözümleri!

Windows 10’da Ses Sorunları ve Çözümleri kapak

Çoğunlukla üçüncü taraf donanımlarda bulunan harici donanım ve Windows yazılım çakışmaları nedeniyle, Windows kullanıcıları ses ve görüntü performansında bazı sorunlarla karşılaşabilirler.

Bu ayın başlarında Microsoft büyük sürprizlerle doluydu. Windows kullanıcıları, daha yeni tasarımlar ve 8. nesil Intel işlemcilerle Surface donanımını görmeye başladı.

Ekim (2018) güncellemesi, Windows 10′daki altıncı en önemli güncellemedir. Çok sayıda yeni değişiklik olsa da, PC kullanıcılarının karşılaştığı ilk şey, yeni özellikler yerine yeni hatalar ve sorunlar oldu.

 

Bu yazıda, Windows 10 ses sorunlarını ele alacağız. Tabi ki, her zaman bir önceki sürüme geri dönme seçeneğiniz olacak, ama mümkün mertebe yeni sürümde sonuna kadar kalmaya çalışacağız. Web sitesinde ve YouTube sayfasında Microsoft, Windows 10‘daki ses sorunlarının nasıl giderileceğini anlatan bir dizi video yayınladı. Bu makalede biz de bunu anlatacağız.

 

Temel Ayarları Kullanarak Windows 10’daki Ses Sorunlarını Nasıl Çözebiliriz?

 

Windows 10‘daki ses sorunlarını düzeltmek oldukça basit ve kolaydır.

Diğer bir yöntem ise ‘Sorun Giderici’yi kullanmak. ‘Sorun Giderici’ her zaman Windows 10‘daki herhangi bir sorundan sonra yapılması gereken ilk şeydir. Sorunların tanımlanamadığı zamanlarda, Windows 10 sorun gidericisi çok verimli çalışır.

 

Exit mobile version