Site icon TeknoDestek

Windows 10’da Kullanılacak En İyi Fotoğraf Albümü Yazılımı

Windows 10da Kullanılacak En İyi Fotoğraf Albümü Yazılımı

Windows 10’da kullanılacak en iyi fotoğraf albümü yazılımı

Fiziksel fotoğraf albümlerinin günleri, fotoğraf albümü yazılımı norm haline geldiğinde sona erdi. Ancak, Windows 10 için yerleşik fotoğraf albümü yazılımı da dahil olmak üzere dijital fotoğraf yönetimi uygulamaları da kullanıcılara büyük bir sorun yarattı.

Binlerce görüntünün cihazınıza kaydedilmesi dizüstü bilgisayarınızı, sabit diskinizi, flash sürücülerinizi, bulut depolamanızı ve mobil cihazlarınızı karıştırır. Bu, birkaç ay veya yıl önce çekilen fotoğrafları aramak korkutucu bir görev olabilir.

Bunun da ötesinde, ele almanız gereken yinelenen fotoğraf sorunu da var. Bu gönderi, Windows 10 PC’niz için en iyi fotoğraf albümü yazılımını seçmenize yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

İndirmek için en iyi fotoğraf albümü yazılımı

Magix Fotoğraf Hikayesi Deluxe (önerilir)

Magix Photo Story Deluxe, fotoğraflarınızı doğrudan fotoğraf makinenizden içe aktarmanıza, küçük değişiklikler uygulamanıza, slayt gösterileri oluşturmanıza ve bunları arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşmanıza olanak tanır. Araç, fotoğrafları ve videoları hızlı bir şekilde bulmanıza olanak tanıyan özel albümlere ve esnek görünüm / yönetim modlarına sahiptir. Fotoğraflarınızı net bir şekilde düzenlenmiş slayt gösterisi ekranını ve koyu renkleriyle kullanıcı arabirimini kullanarak da vurgulayabilirsiniz.

Uygulama, insanların yüzlerini tespit etmek için otomatik bir yüz tanıma özelliğine sahiptir. Magix Photo Story Deluxe’ün ücretsiz sürümü 10 kişiye kadar tasarruf etmenizi sağlar.

Yaz veya manzara fotoğrafları arıyorsanız, program benzer fotoğrafları aramak için renkler ve şekiller içeren resim içeriğini de analiz eder.

Magix Photo Story Deluxe ayrıca fotoğraflarınızı gece sahneleri veya plaj fotoğrafları gibi tematik kategorilere göre sıralamanızı sağlar. Resimlerinizi önem ve kalitesine göre sıralamak için de derecelendirebilirsiniz.

Ek olarak, fotoğraflarınızı CD, DVD’ye yedekleyebilirsiniz. Ayrıca 590’dan fazla kamera modelinden sıkıştırılmamış resim verilerini içe aktarabilir ve optimize edebilirsiniz.

Adobe Bridge

Adobe Bridge’in tam sürümü, premium bir abonelik için ödeme yapmak zorunda kalmadan sonsuza kadar indirmek ve kullanmak ücretsizdir. Uygulama, yaratıcı projeler için dosyalarınıza entegre erişim sağlar. Fotoğraflarınızı toplu olarak düzenlemenizi, kişisel ve ekip varlıklarını düzenlemenizi, renk tercihlerini belirlemenizi ve filigran eklemenizi sağlar. Özellikleri şunlardır:

Adobe web sitesinden Adobe Bridge indirebilirsiniz.

Nikon ViewNX-i

Nikon ViewNX-I fotoğraf albümü yazılımı, ViewNX 2 yazılımından yoğun şekilde ödünç alıyor. Çeşitli klasörlerden geçici dosya depolaması için Fotoğraf Tepsisi ve hareketsiz görüntüleri yazdırırken sorunsuz işlem için Fotoğraf Tepsisi dahil olmak üzere çeşitli işlevler için gelişmiş kullanım özellikleri sunar. ViewNX-i, hareketsiz görüntülerde ayrıntılı ayarlamalar yapmanızı sağlayan Capture NX-D ve film düzenleme hizmetleri sunan ViewNX-Movie Editor ile çalışır.

Özellikleri şunlardır:

Nikon resmi sitesinden programı ücretsiz indirebilirsiniz.

Microsoft Fotoğrafları

Microsoft Photos, tüm fotoğraflarınızı düzenlemek, paylaşmak için en iyi araçlardan biridir. Tüm cihazlarınızdaki fotoğrafları ve videoları saklar, fotoğrafları daha iyi görünmeleri için geliştirir ve bunları sizin için albümler halinde düzenler.

Windows Mağazası’n dan indirebilirsiniz.

Pictomio

Pictomio, dosyaları yönetmenize, kategorilere ayırmanıza, konumlandırmanıza ve arşivlemenize yardımcı olmak için tasarlanmış bir yazılım uygulamasıdır. Ayrıca animasyonlu 2D ve 3D slayt gösterileri oluşturmanıza olanak sağlar. Pictomio yazılımı bir fotoğraf tarayıcı, slayt gösterisi düzenleyicisi ve slayt gösterisi görüntüleyicisinden oluşur. Özellikleri şunlardır:

PictGEO resmi sitesinden indirebilirsiniz.

Exit mobile version