Site icon TeknoDestek

Windows 10 için En İyi Alternatif Dosya Yöneticileri

Windows 10 için En İyi Alternatif Dosya Yöneticileri
Birçok teknoloji meraklısı kullanıcı Windows Gezgini’nden memnun değil ve bu yüzden birçoğu farklı bir dosya yöneticisi yazılımı seçiyor.

Windows Gezgini, üçüncü taraf dosya yöneticilerinin gelişmiş arama, toplu yeniden adlandırma, FTP istemcisi, sekmeli arabirim, çift bölme gibi bazı özelliklerinden yoksundur ve bu, bazı ileri kullanıcılar için bir anlaşma kırıcı olabilir.

Bir Dosya Gezgini alternatifi arıyorsanız, Windows 10 için en iyi dosya yöneticisinin ne olduğunu öğrenmek için okumaya devam edin.

Windows 10 için en iyi dosya yöneticisi yazılımı nedir?

Frigate3 (önerilir)


Windows 10 için en iyi dosya yöneticisini arıyorsanız, Frigate3’e göz atmak isteyebilirsiniz. Özelliklerle ilgili olarak, birkaç önemli özellik:

Directory Opus

Denemeniz gereken bir diğer dosya yöneticisi Directory Opus dur.

Özelliklere gelince, bu yazılımın sunduğu en önemli birkaç özellik şunlardır:

Total Commander

Total Commander, Windows 10 için en bilinen ve muhtemelen en iyi dosya yöneticisinden biridir. Bu uygulama uzun bir geçmişe ve birçok özelliğe sahiptir. Özelliklere gelince, birkaç önemli özellik:

Free Commander

Başka bir harika dosya yöneticisi yazılımı kesinlikle FreeCommander. Özelliklerle ilgili olarak, birkaç önemli özellik:

One Commander

Listemizdeki diğer girişlerin aksine, One Commander hem Universal uygulaması hem de Win32 uygulaması olarak kullanılabilir. Özelliklerle ilgili olarak, birkaç önemli özellik:

XYplorer

XYplorer muhtemelen Windows 10 için en iyi dosya yöneticisidir. Özelliklerden bahsetmişken, birkaç önemli özellik:

xplorer²

Windows 10 için alternatif bir dosya yöneticisi yazılımına ihtiyacınız varsa, Xplorer² tam da ihtiyacınız olan şey olabilir. Özelliklerle ilgili olarak, en dikkat çekici olanları:

Bu, Windows 10’da kullanılacak en iyi dosya yöneticisi yazılımı listemizi tamamlar.

Başka önerileriniz veya sorularınız varsa, bunları aşağıdaki yorumlar bölümünde bırakmaktan çekinmeyin, biz de bunları mutlaka kontrol edelim.

Exit mobile version